Epson prezintă în premieră în România ochelarii inteligenți Moverio BT-200 Epson prezintă în premieră în România ochelarii inteligenți Moverio BT-200
Epson, companie recunoscută pe plan mondial pentru inovație în domeniul tehnologic, participă la cea de-a șasea ediție a How to Web Conference, cel mai... Epson prezintă în premieră în România ochelarii inteligenți Moverio BT-200

Epson, companie recunoscută pe plan mondial pentru inovație în domeniul tehnologic, participă la cea de-a șasea ediție a How to Web Conference, cel mai important eveniment dedicat inovației și antreprenoriatului din Europa de Sud-Est. Cu această ocazie, va prezenta în premieră pe piața din România ochelarii inteligenți pentru realitate augmentată, Moverio BT-200. În standul  Epson sunt expuse, de asemenea, proiectorul interactiv EB-1430Wi și multifuncționalul Epson L850, echipament proiectat pentru imprimarea de fotografii la costuri foarte mici. 

Simona Decuseara Sales & Marketing Manager Epson Romania si Bulgaria„Am decis să aducem la How to Web trei dintre produsele pe care le-am considerat reprezentative pentru ceea ce caracterizează brandul Epson în materie de inovație, chiar dacă ochelarii inteligenți Moverio nu se comercializează în acest moment pe piața din România. Am vrut ca cei prezenți să afle mai multe despre preocuparea noastră continuă pentru a crea produse care ne fac viața mai bună, transformând în experiențe high-tech preocupări sau activități de fiecare zi. Epson deține peste 50.000 de patente la nivel mondial, ceea ce înseamnă că inovația este în ADN-ul acestui brand”

Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson România și Bulgaria

Un nou mod de a privi lumea

Participanții vor avea posibilitatea să testeze pentru prima oară ochelarii inteligenți Moverio BT-200, având astfel acces la o nouă experiență interactivă de vizualizare şi de redare a realității înconjurătoare sau a variate tipuri de conținut. Ochelarii inteligenți Moverio BT-200 se pot conecta prin Bluetooth cu smartphone-urile și tabletele care rulează sistemul de operare Android 4.0 (sau o versiune mai nouă a acestuia).

Cu un design subțire și ușor, gadget-ul oferă experiența vizualizării clare a clipurilor video și audio, a jocurilor și a conținutului online, oriunde și oricând. Ochelarii inteligenți au lentile transparente și senzori care urmăresc mișcările capului utilizatorului și au și o camera foto care poate capta imagini și clipuri video.

Tehnologie îmbunătățită timp de peste 25 de ani

De 25 de ani, tehnologia 3LCD creată de Epson este folosită în nenumărate modele de videoproiectoare. Aceasta oferă luminozitate de același nivel pe alb şi pe culoare, ceea ce înseamnă că proiectoarele Epson oferă cu până la de trei ori mai multă luminozitate decât proiectoarele DLP cu un singur cip în condiții similare de intensitate a luminii[1].

În cadrul ediției de anul acesta a How to Web, Epson prezintă și proiectorul interactiv pentru distanțe ultrascurte, EB-1430Wi, dedicat unei mai bune colaborări în sălile de conferință. Proiectorul dă posibilitatea utilizatorilor să facă adnotări cu degetele direct pe ecran și să folosească, în același timp, cele două creioane interactive. Cu un nivel ridicat de luminozitate, de 3.300 lumeni, rezoluție WXGA și tehnologie Epson 3LCD, EB-1430Wi asigură imagini de înaltă calitate, culori vii și luminoase, chiar şi în lumină diurnă.

Adaptorul wireless opțional permite afișarea de conținut de pe o serie de dispozitive inteligente prin intermediul aplicației iProjection[2]. Imaginile pot fi adnotate de la distanță, prin intermediul funcției pentru locații multiple, care permite conectarea simultană prin rețea a unui număr maxim de patru sisteme de proiecție.

Calitate la costuri reduse

La How to Web Epson prezintă și multifuncționalul L850, proiectat pentru imprimarea de fotografii la costuri foarte mici. Epson L850 poate fi operat independent, fără să fie conectat la un computer, fiind astfel potrivit pentru a fi folosit de fotografii de evenimente sau de pasionații care își tipăresc fotografiile acasă. Epson L850 scanează direct pe carduri de memorie și poate printa direct de pe acestea şi de pe camere cu PictBridge. Este echipat cu un ecran LCD de 6,9 cm cu butoane tactile, prin intermediul căruia sunt controlate toate funcțiile de scanare, copiere şi imprimare.

Fiind creat pentru situații în care este necesară producția de volume mari de fotografii şi documente cu cele mai mici costuri posibile, L850 utilizează recipiente de cerneală de mare capacitate, de 70 ml, şi imprimă cu șase culori. Acest lucru le permite fotografilor să tipărească până la 1.800 de fotografii la dimensiunile de 15×10 cm[3]   cu un set de cerneală. Tehnologia de completare rapidă cu cerneală simplifică reumplerea recipientelor. Multifuncționalul L850 poate, de asemenea, să imprime pe CD-uri/DVD-uri printabile.

————————————————————————————–

[1] Comparație cu proiectoarele DLP cu un singur cip, de business sau educaționale, pe baza datelor NPD, din iulie 2011 pana in iunie 2012. Intensitatea luminii pe culoare (Colour Light Output) este măsurată în conformitate cu standardul IDMS 15.4. intensitatea culorii poate varia în funcție de condițiile de utilizare. Pentru mai multe informații, vizitați www.epson.eu/CLO

[2] Aplicaţia iProjection este disponibilă pentru dispozitive Android şi iOS

[3] Volumele de imprimare menționate sunt extrapolate pe baza metodologiei originale Epson din simularea imprimării modelelor de testare, prevăzute de standardul ISO/IEC 29103. Volumele de imprimare menționate NU se bazează pe standardul ISO/IEC 29102. Volumele de imprimare menționate se bazează pe recipientele de cerneală de schimb şi pot varia în funcție de imaginile pe care le imprimaţi, de tipul de hârtie pe care îl utilizaţi, de frecvenţa imprimărilor şi de condiţiile de mediu, cum ar fi temperatura.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: