Epson, lider de piață în România, în 2018, ca valoare a vânzărilor de videoproiectoare Epson, lider de piață în România, în 2018, ca valoare a vânzărilor de videoproiectoare
Epson, lider mondial în realizarea de produse inovatoare în domeniul imaginii, își menține poziția dominantă pe piața de videoproiectoare din România în 2018, cu... Epson, lider de piață în România, în 2018, ca valoare a vânzărilor de videoproiectoare

Epson, lider mondial în realizarea de produse inovatoare în domeniul imaginii, își menține poziția dominantă pe piața de videoproiectoare din România în 2018, cu o cotă de piață de 34% din punct de vedere valoric, respectiv 33% ca număr de unități livrate, potrivit raportului Futuresource Consulting dedicat industriei de profil.

În 2018, Epson a livrat pe piața locală cu 22% mai multe videoproiectoare față de 2017, fiind lider absolut în România. Din punctul de vedere al valorii pieței, aceasta a crescut cu aproximativ 24% faţă de anul precedent, ajungând la aproape 13,2 milioane de euro.

„Piața locală a evoluat mult și clienții din toate sectoarele economice se orientează către modele care aduc tehnologii cu beneficii clare și formate moderne. În acest context, am obținut o creștere peste nivelul pieței tocmai datorită strategiei de a aduce pe piață o gamă completă de modele de videoproiectoare, potrivite pentru fiecare segment de consumatori”, a declarat Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson România și Bulgaria.

Epson continuă să domine detașat segmentul de videoproiectoare interactive, cu o cotă de peste 75% din volumul total al pieței și este prima alegere a business-urilor care au nevoie de proiectoare foarte luminoase, cota Epson pe segmentul echipamentelor cu luminozitate de peste 6.000 de lumeni fiind de aproape 40%, din punct de vedere valoric.

De asemenea, tot Epson este prima alegere pentru majoritatea jucătorilor din mediul de afaceri, IMM-uri și companii mari, cu o cotă de peste 43% pe segmentul modelelor WXGA și WUXGA, cu formate wide și ultra-wide, folosite în special în vânzări și pentru prezentări. Nu în ultimul rând, Campionatul Mondial de Fotbal a impulsionat vânzările de proiectoare home cinema, modelul laser ultra-short-throw Epson LS100 înregistrând vânzări foarte bune pe timpul verii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: