Epson anunţă lansarea a două noi scanere flatbed pentru filme şi fotografii: Perfection V850 Pro şi Perfection V800 Photo, pentru a converti colecţiile de...

Perfection-V800-PhotoEpson anunţă lansarea a două noi scanere flatbed pentru filme şi fotografii: Perfection V850 Pro şi Perfection V800 Photo, pentru a converti colecţiile de filme foto şi printuri în imagini digitale de calitate profesională. Datorită calităţii sistemelor optice, dimensiunii de scanare, gamei largi de formate de filme acceptate şi opţiunilor avansate pentru eliminarea urmelor de praf şi zgârieturilor, noile scannere sunt lider de piaţă în acest segment.

Perfection V850 Pro şi Perfection V800 Photo furnizează cele mai înalte niveluri de calitate profesională, viteză şi productivitate pentru o gamă largă de formate de filme pozitive şi negative, inclusiv pentru benzile de 35 mm, diapozitivele de 35 mm, formatul mediu şi 5×4 inci.

Modelul Perfection V850 Pro este scannerul ideal pentru fotografii profesionişti şi pentru amatorii pasionați de acest domeniu. Fotografii care doresc să scaneze o colecţie mare de filme în diferite formate vor descoperi că Perfection V800 Photo pune la dispoziţie funcţionalităţi uşor de utilizat cu rezultate rapide și la rezoluţie înaltă.

Perfection V850 Pro şi Perfection V800 Photo vor fi prezentate pentru prima dată în Europa la Photokina (Standul B11, Hala 2.2, 16-21 septembrie 2014, Koelnmesse, Köln).

Perfection-V850-Pro

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: