Epson finalizează construcția celei mai avansate fabrici de imprimante inkjet Epson finalizează construcția celei mai avansate fabrici de imprimante inkjet
Seiko Epson Corporation a anunțat încheierea lucrărilor de construcție a celei mai avansate fabrici, cu scopul creșterii producției de imprimante cu jet de cerneală,... Epson finalizează construcția celei mai avansate fabrici de imprimante inkjet

Seiko Epson Corporation a anunțat încheierea lucrărilor de construcție a celei mai avansate fabrici, cu scopul creșterii producției de imprimante cu jet de cerneală, dar și a celei de videoproiectoare 3LCD în fabrica deja existentă din Philippine.

Din 2015 până în prezent Epson a investit 143 de milioane de dolari pentru extinderea fabricilor existente cu cele mai moderne și tehnologizate linii de producție. Noua fabrică a fost construită respectând cele mai exigente reglementări de protecție a mediului și are un sistem solar de generare de energie cu o capacitate de aproximativ 3,000 kWh.

Epson deține deja facilități de producție pentru imprimante inkjet și videoproiectoare în China, Indonezia și Philippine, însă în contextul creșterii cererii pentru aceste categorii de echipamente, a decis suplimentarea capcităților de producție. Pe segmentul imprimantelor cu jet de cerneală compania anticipează o creștere semnificativă a producției de echipamente cu recipiente de cerneală de mare capacitate, ca urmare a vânzărilor tot mai importante înregistrate în regiunile emergente și nu numai, dar și a imprimantelor cu jet de cerneală pentru birou și a multifuncționalelor inkjet ultra-rapide devenite tot mai populare peste tot în lume.

Epson, producătorul de videoproiectoare numărul 1 la nivel global de 16 trimestre consecutiv, va crește, de asemenea, substanțial producția de echipamente de proiecție. Divizia ”Visual communications” înregistrează o creștere constantă a vânzărilor în contextul cererii de videoproiectoare business, educaționale, dar și pe segmentul comercial, cu precădere în piețele emergente.

Odată cu noua fabrică, numărul angajaților Epson Precision (Philippine) va crește de la 14.400, în prezent, la aproximativ 20.000.

————————————————————————————————

*1 Sursa: Studiile Futuresource Consulting Ltd., 2001 – 2016 (analiză a volumelor vândute pentru videoproiectoare de peste 500 de lumeni)

 *2 Informațiile legate de volumele de producție și numărul angajaților pot fi modificate conform circumstanțelor.

Despre fabrică

Investiție Aproximativ 143 de milioane USD (intervalul fiscal 2015-2017)
Echipamente produse Imprimante icu jet de cerneală
Începerea producției Iulie 2017
Amprentă la sol Aprox. 53.000 m2
Suprafață construită Aprox. 108.000 m2
Structură Clădire cu două etaje pe structură de oțel

Despre Epson Precision (Philippines)

Nume Epson Precision (Philippines) Inc.
Adresă Lima Technology Center, Lipa City, Batangas, 4217, Philippines
Președinte Tadaaki Hagata
Fondată 27 decembrie 1994
Nr. de angajați Aprox. 14.400 (la finalul lunii mai 2017)
Suprafața campusului Aprox. 230.000 m2
Suprafața construită Aprox. 193.000 m2 (include și noua fabrică)
Echipamente produse Imprimante inkjet, videoproiectoare, ochelari inteligenți
Proprietar Epson Precision (Philippines) este subsidiară a Seiko Epson Corporation

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: