Delegatia prezenta la cea mai importanta manifestare expozitionala de profil IFE (International Food & drink Event) Londra in perioada 17-20 martie 2013, a regasit...
meatDelegatia prezenta la cea mai importanta manifestare expozitionala de profil IFE (International Food & drink Event) Londra in perioada 17-20 martie 2013, a regasit in randul celor care au degustat produsele romanesti si “cititori de tabloide” englezi care faceau afirmatii rautacioase preluate din presa.

de Marian Crăciun

Dupa 4 ani, Romania a revenit pe piata Marii Britanii si a participat cu peste 50 de firme la IFE, etaland produsele romanesti in trei standuri grupate pe o suprafata totala de aproximativ 400 mp. Romania a venit la acest eveniment cu produse din domeniile: carne, panificatie, patiserie si dulciuri, apa minerala, ceaiuri, dulceturi, miere, condimente, vinuri, produse lactate si uleiuri vegetale.

In ciuda framantarilor interne si internationale pe tema sigurantei alimentare, din discutiile avute cu toti partenerii externi, cunoscatori ai industriei alimentare, a reiesit ca Romania a actionat corect si nu exista reprosuri pe aceasta linie”

Stefan Padure, Presedintele Asociatiei pentru Promovarea Alimentului Romanesc-APAR.

Pavilionul Romaniei a beneficiat si de prezenta lui Valentin Soneriu – secretar de stat la MADR, a lui Ion Jinga – ambasadorul Romaniei la Londra si lui Ioan Oleleu – vicepresedintele CJ Cluj.

Editia IFE 2013 a inregistrat un numar de circa 30.000 de vizitatori, din care aproape 4.000 straini. In cadrul targului a fost lansat, pentru prima data, si programul “Meet the Buyer”, actiune dedicata activitatilor B2B.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: