Endava se concentrează pe oferirea de oportunități de carieră și se mută în AFI Park 3 Endava se concentrează pe oferirea de oportunități de carieră și se mută în AFI Park 3
Endava, una dintre companiile de servicii IT cu cea mai rapidă creștere din regiune, cu peste 2.400 de angajați la nivel de grup, având ... Endava se concentrează pe oferirea de oportunități de carieră și se mută în AFI Park 3

Endava, una dintre companiile de servicii IT cu cea mai rapidă creștere din regiune, cu peste 2.400 de angajați la nivel de grup, având  sediul central în Londra, birouri în New York, Atlanta, Frankfurt și centre de livrare în România, Moldova, Macedonia și Serbia, a inaugurat noul sediu din București, în complexul AFI Business Park. Odată cu relocarea într-un spațiu mai mare, Endava creează condițiile pentru continua extindere a centrului său din București, ceea ce înseamnă oportunități de creștere și pentru oamenii din companie.

De la deschiderea centrului de livrare în București, în 2012, echipa Endava a crescut cu mai mult de 100 de persoane în fiecare an. Compania s-a concentrat pe a le oferi angajaților oportunități de dezvoltare a carierei, prin expunerea la un mediu de lucru internațional, contact direct cu clienții și oportunități de a colabora cu colegii din alte locații. În același timp, compania a pus accent pe crearea unui mediu de lucru plăcut, precum și pe echilibrul muncă – viață socială. Prin urmare, Endava a fost recunoscută, pentru doi ani consecutiv, ca unul dintre cei mai buni angajatori din domeniul IT. De asemenea, în ultimii ani, mai mult de unul din trei angajați s-a alăturat companiei în urma recomandărilor primite de la persoane care lucrau deja în Endava.

Profesioniștii IT din echipele din București sunt implicați în proiecte pentru clienți importanți, companii internaționale din Marea Britanie și SUA, care activează, în principal, în domeniile plăților electronice și asigurărilor. Principalele proiecte livrate de la București includ: dezvoltarea unei noi generații de platforme de plăți electronice, pentru unul dintre cei mai importanți procesatori de plăți din Marea Britanie; dezvoltarea unei platforme folosind tehnologiile Scala și Akka, pentru un furnizor de servicii de digital-banking cu operațiuni la nivel global; livrarea unui set de aplicații și servicii software complet integrat, care să gestioneze end-to-end procesul de acordare de credite ipotecare pentru imobile rezidențiale și comerciale.

”Expansiunea rapidă a organizației noastre creează oportunități extraordinare de carieră pentru oamenii noștri, fie prin expunerea la proiecte de mari dimensiuni, din diverse domenii de business, fie prin noi poziții de leadership. Căutăm oameni care chiar își doresc o carieră în IT. Am creat o cultură care pune accent pe învățare și schimb de de experință și cunoștințe, precum și pe un model de mentorat”, a declarat John Cotterell, Chief Executive Endava.

Toți angajații Endava beneficiază de o abordare sistematică în ceea ce privește dezvoltarea carierei și de sprijin în acest sens, prin programele Endava University. Acestea includ un  mix de sesiuni axate pe dezvoltare personală și profesională, sesiuni tehnice și de leadership, precum și training prin e-learning. În același timp, angajații sunt implicați în numeroase activități sociale, de la evenimente de tip ”Special Friday” în birou sau petreceri, la excursii pe bicicletă sau activități caritabile pentru a sprijini cauze nobile.

Endava oferă oportunități de carieră atât pentru proaspăt absolvenți în domeniul IT, cât și pentru profesioniști IT cu experiență, căutând în special persoane care au cunoștinte în domeniile Java, .NET, PHP, Mobile Development, Business Intelligence, Test Automation, dar și persoane specializate în anumite tehnologii specifice, precum Scala, Message Broker, Ruby, Oracle IAM sau Siebel.

În România, compania a înregistrat o cifră de afaceri de peste 37 milioane euro în 2014, în creștere cu 40% comparativ cu anul precedent, și numără peste 1.350 de angajați în trei centre de livrare:  361 în București, 669 în Cluj-Napoca și 327 în Iași. Compania continuă să fie un angajator activ și oferă oportunități de carieră atât pentru proaspăt absolvenți, cât și pentru profesioniști cu experiență.

Endava_Office_Opening_01

Noul birou Endava din București, aflat în clădirea AFI Park 3, are o suprafață de peste 5.000 mp, desfășurată pe 4 etaje (9, 8, 7 și 6). Amenajarea noilor birouri a fost realizată în jurul tematicii ”activități outdoor”, punându-se accent pe noi elemente în organizarea spațiului de lucru: mai multe spații de break-out, patru game rooms, câte două spații de discuții pentru două-trei persoane amenajate într-un stil mai relaxat (POD-uri) la fiecare etaj, spațiu de lucru cu multă lumină naturală pentru fiecare angajat, o îmbunătățire fonică datorată utilizării materialelor specializate, iluminare LED, sistem îmbunătățit de aerisire/filtrare aer curat și condiționat.

Compania noastră se află în continuă creștere și ne bucurăm că am găsit în AFI Park complexul de birouri care să corespundă nevoilor noastre. Relocarea din AFI 1 facilitează  extinderea echipei din București până la 650 de persoane”,  a afirmat Radu Grosu, Delivery Director Endava București.

Endava este una dintre cele mai mari companii de servicii IT din regiune, având sediul central la Londra, birouri în Marea Britanie, SUA, Germania, România, Moldova, Serbia şi Macedonia, un venit anual de 84 milioane de lire sterline ( 114 milioane de euro) în anul financiar 2014 – 2015. Endava oferă un spectru complet de servicii, de la dezvoltare software, managementul aplicațiilor software, testare software, digital media, la managementul infrastructurii şi servicii cloud.

Domeniile de expertiză pe industrii ale Endava sunt coordonate de profesionişti care cunosc specificul activității clienților și elaborează soluții și servicii care sunt livrate la cel mai înalt standard pentru branduri internaționale din sectoare cum ar fi:  pieţe de capital, bănci, plăţi, asigurări, media, retail şi telecomunicaţii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: