Endava, una dintre companiile de servicii IT cu cea mai rapidă creștere din Europa, cu peste 1.500 de angajați la nivel de grup, a...

John Cotterell, Chief Executive EndavaEndava, una dintre companiile de servicii IT cu cea mai rapidă creștere din Europa, cu peste 1.500 de angajați la nivel de grup, a semnat un parteneriat strategic pentru 3 ani cu Worldpay, unul dintre cei mai mari procesatori de plăți din Marea Britanie, pentru continuarea furnizării unei game complexe de servicii informatice.

După o colaborare de succes de peste 2 ani și jumătate și pe fondul beneficiilor reciproce, cele două companii au luat decizia de a semna un contract multi-anual în valoare de 45 de milioane de lire sterline (aprox. 55,5 mil. euro) pentru furnizarea de servicii IT.

Endava devine astfel principalul partener Worldpay din regiune ca Integrator de Sisteme pentru programul de transformare a infrastructurii IT a Worldpay, care are în vedere dezvoltarea generației următoare de platforme de plăți electronice, simultan cu dezvoltarea continuă a platformelor software deținute de Worldpay și asigurarea suportului pentru acestea.

„Este o oportunitate deosebită pentru noi să fim implicați în acest program complex de  transformare a platfomei de plăți a Worldpay într-un moment în care plățile online și cele de pe echipamente mobile au căpătat o amploare incredibilă. Este îmbucurător faptul că, după ce am lucrat îndeaproape în ultimii 2 ani, Worldpay a decis încheierea unui parteneriat pe termen lung. Acest lucru este o confirmare a capacității de livrare a echipelor noastre de dezvoltare din Europa de Est”

John Cotterell, CEO Endava

În prezent, peste 200 de angajați din centrele Endava din România și Moldova sunt implicați în proiecte de dezvoltare software livrate pentru Worldpay. Endava are la acest moment peste 1.100 de persoane angajate în sediile din București, Cluj și Iași.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: