eMAG se extinde în fashion și cumpără Fashion Days eMAG se extinde în fashion și cumpără Fashion Days
eMAG, cel mai mare retailer online din regiune, a început demersurile de preluare a retailerului online Fashion Days. În mai 2015, compania va depune... eMAG se extinde în fashion și cumpără Fashion Days

eMAG, cel mai mare retailer online din regiune, a început demersurile de preluare a retailerului online Fashion Days. În mai 2015, compania va depune o solicitare către autoritațile de reglementare a concurenței privind preluarea controlului asupra Fashion Days, companie deținută de Naspers.

Este un moment important în dezvoltarea eMAG și vom aduce beneficii importante tuturor clienților noștri. Oamenii din spatele Fashion Days pun foarte multa pasiune, sunt foarte talentați, și ne dorim ca împreună cu experiența în comerț online a colegilor din eMAG să ne dezvoltăm mai repede în regiune

Iulian Stanciu, acționar și director general eMAG

De această tranzacție vor beneficia ambele companii: Fashion Days își va continua dezvoltarea cu ajutorul strategic din partea eMAG, iar eMAG va beneficia de expertiza în fashion, parteneriate strategice și baza de clienți a Fashion Days. Biroul central al Fashion Days va fi mutat la București.

În ultimii 14 ani, eMAG s-a plasat în poziţia de lider constant al pieţei, ca urmare a orientării sale permanente către client, manifestată prin servicii care au creat noi standarde în piață, precum 30 de zile drept de retur, Service Pick Up and Return, Garanția Plus și Deschiderea coletului la livrare.

eMAG a dezvoltat programe de training de specialitate diferențiate pe categorii de angajați, precum și cea mai mare Academie din mediul privat. Totodată, eMAG oferă singurul MBA specializat pe ecommerce din România cu profesori experimentați în business-ul internațional.

Fashion Days este cea mai mare destinaţie de shopping online din România şi Europa de Est, parte a grupului Naspers. Celor peste 8 milioane de utilizatori, Fashion Days le oferă zilnic mai mult de 200.000 de produse, 100% originale de la peste 500 branduri internaţionale.

 • Eric Victor

  30/04/2015 #1 Author

  Nu inteleg de ce ar face acest lucru. Emag era un simplu magazin de electronice iar mai nou cu siguranta va deveni numarul 1 – magazin online. Nu cred ca e un lucru bun ca face asta!

  Reply

 • irina

  01/05/2015 #2 Author

  Bravo Emag!!

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: