Pasionații de programare și de digital merchandising, studenți sau proaspăt absolvenți, vor dezvolta, timp de două luni, proiecte care vor fi implementate pe platforma...

Fundatia eMAG_dotare laborator (1)Pasionații de programare și de digital merchandising, studenți sau proaspăt absolvenți, vor dezvolta, timp de două luni, proiecte care vor fi implementate pe platforma eMAG. Cele două secțiuni ale internship-ului sunt: „Coding Arena”, pentru cei care vor să intre în echipa de IT, și internshipul „webXperience”, pentru cei care vor să facă parte din echipa de marketing. Internshipul va fi plătit, iar cei mai buni stagiari vor rămâne în echipa celui mai mare magazin online din România. Ultima zi de înscriere în internship este 6 iunie. 

eMAG, cel mai mare magazin online din regiune, deschide 20 de poziții de stagiar prin lansarea „eMAG Talent Internship” – primul program de internship dedicat pasionaților de  programare și de digital marketing. Stagiile „eMAG Coding Arena” și „eMAG webXPERIENCE” din cadrul programului se vor derula în lunile iulie și august, iar la finalul acestora cei mai performanți dintre participanți vor avea ocazia să devină angajați ai eMAG.

Tudor Manea_Vicepresident HR_and Technology Director_eMAG„Programele pe care le organizăm vor fi extrem de interesante și vor deschide perspective de formare profesională, iar stagiarii vor avea oportunitatea de a intra în cea mai tare echipă de   e-commerce din România. Proiectele dezvoltate împreună în această vară vor fi implementate pe platforma noastră și vor avea un impact important asupra milioanelor de clienți și vizitatori ai eMAG. În plus, toate stagiile sunt plătite”

Tudor Manea, Vicepresident HR & Technology Director

17 programatori și 3 digital merchandisers

Compania deschide 17 poziții în echipa de IT și 3 poziții în echipa de Marketing. Studenții sau proaspeții absolvenți ai facultăților cu profil tehnic vor folosi, în programul de internship „eMAG Coding Arena” metodologia SCRUM și vor avea acces la cele mai noi tehnologii: Symfony2, Gearman, Memchached, RabbitMQ, SOLR, Varnish, MongoDB, PHPUnit

Absolvenții sau studenții facultăților cu profil economic vor obține cunoștințe, în internshipul „eMAG webXPERIENCE” în următoarele zone: Web project management, Web analitycs, Wireframing, Web merchandising, UI & Graphic Design.

Aplicanții pentru una din cele 20 de poziții deschise pot completa formularele online până la data de 6 iunie a.c. După perioada de înscriere, aplicanții vor participa la o sesiune de interviuri. Stagiile de practică se vor derula în perioada 1 iulie – 31 august.

Echipa eMAG este formată din aproximativ 800 de angajați, iar până la finalul anului aceasta va trece pragul de 1.000 de angajați, pe fondul diversificării categoriilor de produse și al extinderii regionale. eMAG va investi, în acest an, 1 milion de euro în dezvoltarea și consolidarea echipei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: