Doua parfumuri, nenumarate reinventari! Sergio Momo, fondatorul casei Xerjoff, si Elysee lanseaza in exclusivitate in Romania cele mai noi creatii ale casei, menite sa...
xerjoffDoua parfumuri, nenumarate reinventari! Sergio Momo, fondatorul casei Xerjoff, si Elysee lanseaza in exclusivitate in Romania cele mai noi creatii ale casei, menite sa revolutioneze arta parfumeriei.

Pentru iubitorii parfumurilor de nisa Xerjoff inseamna exclusivism si lux desavarsit. Esente cameleonice si parfumuri bijuterie sunt gazduite in flacoane sculptate manual din cuart sau suflate in sticla de Murano. Inspirate de fortele naturii si avand in compozitie ingrediente rare, creatiile Xerjoff au un caracter unic, cu adevarat nobil.

Amber & Musk – descopera layering-ul in parfumerie

Parfumierii au libertate absoluta in a crea si a jongla cu propriile fantezii. Pentru prima data, in exclusivitate in Romania, kit-ul Amber& Musk ofera aceeasi libertate de exprimare si iubitorilor de parfumuri. Ambra si Moscul sunt esentele cheie in construirea misterului si seductiei.

De ce este acest kit unic? Deoarece prin combinarea acestor 2 esente, in diferite concentratii, iti poti crea propria ta semnatura olfactiva. Kit-ul contine parfumul Amber (50 ml) si parfumul Musk( 50 ml).  Pret/ 2190 ron. Disponibil exclusiv in magazinele Elysee!

1888- Casamorati

Vintage Collection Casamorati recreeza istoria glorioasei case de parfumuri fondata in Italia, intre secolele al XVIII lea si al XIX lea. 1888 este un amestec rar ce reinventeaza una dintre formulele celebrei parfumerii din Bologna. Acest parfum intens este suprapus unei baze complexe si cremoase ce reuneste acorduri de santal de Mysore, patchouli, ambra si note de piele. Pret pentru 100ml/ 1190 ron. Disponibil exclusiv in magazinele Elysee!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: