ELYSEE a lansat MINUNI de Romania ELYSEE a lansat MINUNI de Romania
ELYSEE a lansat, recent, în premieră absolută, un concept unic: MINUNI de România care vine să completeze linia RomanIA și care transpune pe note... ELYSEE a lansat MINUNI de Romania

ELYSEE a lansat, recent, în premieră absolută, un concept unic: MINUNI de România care vine să completeze linia RomanIA și care transpune pe note olfactive cele mai frumoase trăiri, simboluri și ințelesuri românești.

După doi ani de muncă susținută si de încercări nenumărate, acest proiect prinde viață și ajunge, în sfârșit, în sufletele iubitorilor de parfumuri de artă, de frumos.

Iată câteva informații care arată anvengura proiectului:
➢ 146 de formule diferite au fost făcute pentru a selecta in final doar 8
➢ 42 de oameni din Grasse, Paris și România au lucrat constant la acest proiect
➢ 8 creații ale unor pictori români contemporani au fost achiziționate pentru a sta la baza imaginii produselor (lucrări de artă expuse acum în Elysee Gallery)
➢ 72 de tipuri diferite de sticle au fost studiate dintre care s-a ales doar una
➢ 208 variante de design au fost create pâna s-a ajuns la forma actuală

“Ne mândrim cu faptul că, pentru prima oară, ingrediente românești precum Mâna Maicii Domnului, Regina Nopții, floarea de salcâm, lămâița sau răsina de brad au fost încorporate de maeștri parfumieri francezi în formulele parfumurilor. Vă invităm să descoperiți o simfonie de note, de trăiri și de simboluri în gama ce, cu atât de mult suflet, își trage numele din adevăratele MINUNI de România” – Cristina Balan – fondatoarea Elysee!

Linia “MINUNI de România” vine în completarea conceptului RomanIA și transpune pe note olfactive cele mai frumoase trăiri, simboluri, înțelesuri și subînțelesuri românești. Aproape sau departe de România, nu ai cum să
rămâi indiferent la frumusețea eterică a unui NOR seducător, la profunzimea unui DOR mistuitor, la HORA în care te prinzi și din care nu mai vrei să ieși.

Umbrele de AMURG te cheamă spre trăirea unui VIS românesc, autentic. Si când te trezești din vis, îți scalzi fața în ROUA proaspătă a dimineții si simți FIOR-ul unui nou început. Pe note de vată de zahăr și mere coapte, personajul emblematic al legendei românești DRACOOLA renunță la aura sumbră și ne șoptește din adâncul veacurilor: “History can be fun”!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: