elmiplant lanseaza Care Moments Exotic Elixir elmiplant lanseaza Care Moments Exotic Elixir
Ritualul de îngrijire sub duş este un moment perfect pentru a hidrata pielea însetată. elmiplant întregeşte gama gelurilor de duş cremă Care Moments cu... elmiplant lanseaza Care Moments Exotic Elixir

Ritualul de îngrijire sub duş este un moment perfect pentru a hidrata pielea însetată. elmiplant întregeşte gama gelurilor de duş cremă Care Moments cu un nou produs seducător: Exotic Elixir, pe bază de merişor şi fructul pasiunii.

Produsul ce dezvăluie un mix de super fructe transformă minutele sub duş în momente de răsfăţ pentru piele şi simţuri – un început fructat pentru zile pline de energie, indiferent de anotimp.

Elmiplant Cranberry&Passionfruit Shower Cream 400ml WOW JPG RGBPentru o îngrijire naturală şi delicată a pielii, gelul de duş Care Moments Exotic Elixir cu extract de merişor şi fructul pasiunii este îmbogăţit cu unt de shea 100% organic.

Untul de shea menţine nivelul optim de hidratare a pielii, în timp ce extractul de super fructe revigorează şi redă tonusul pielii obosite.

Extractul de merişor este bogat în vitamine şi antioxidanţi şi intensifică senzaţia de hidratare în timp ce luptă împotriva îmbătrânirii premature a pielii.

Extractul de fructul pasiunii abundă în minerale, vitamine şi acizi graşi, previnind deshidratarea pielii şi o lăsând-o catifelată şi mătăsoasă la atingere.

Combinaţia unică de ingrediente naturale oferă gelului de duş o consistenţă cremoasă şi fină, alături de un pH echilibrat, iar pielea se bucură de o hidratare intensă şi senzaţia de bine. Aroma delicată şi uşor fructată îmbracă trupul într-o mătase exotică ce dezvăluie strălucirea naturală a pielii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: