Elita brandingului internațional vine, în premieră, în România   Elita brandingului internațional vine, în premieră, în România  
Jurnalul internațional Brandingmag aduce în premieră, în România, peste 20 de experți de top în branding, marketing și tehnologie, ce lucrează cu nume mari... Elita brandingului internațional vine, în premieră, în România  

Jurnalul internațional Brandingmag aduce în premieră, în România, peste 20 de experți de top în branding, marketing și tehnologie, ce lucrează cu nume mari precum IBM, ING, McDonald’s și Mastercard, în cadrul celei mai complexe conferințe de business și branding a Europei de Est.

Cu peste 300 de ani de experiență cumulată, aceștia vor transmite cele mai eficiente modalități de creștere sustenabilă a afacerilor și de creare a unor branduri de succes, la REBELS AND RULERS – 1st Global Forum for Open Branding, pe 25 și 26 octombrie, în București.

Evenimentul este dedicat în special antreprenorilor, managerilor, marketerilor, creativilor și specialiștilor în IT.

În România, pentru o lungă perioadă de timp după căderea comunismului, afacerile s-au bazat strict pe advertising ca tactică de creștere a vânzărilor și, implicit, a afacerilor.

În timp însă, concurența a devenit tot mai acerbă și mulți antreprenori au resimțit lipsa unei identități clare, a unei misiuni care să maximizeze profitul, și a unei imagini coerente și atrăgătoare, în linie cu identitatea – mai concret, lipsa unei strategii de brand care să îi diferențieze și să asigure loialitatea clienților.

La REBELS AND RULERS, antreprenorii, top managerii, marketerii și specialiștii în IT din regiune vor afla pe parcursul a două zile de conferință și workshopuri: ce strategii stau în spatele celor mai de succes campanii creative, cum folosesc brandurile tehnologia pentru interacțiuni eficiente cu audiența lor, sau ce practici sunt recomandate pentru creșterea sustenabilă a business-ului. Aceste practici vin de la vizionari precum:

Matt Biespiel, marketerul anului la Cannes Lions, care a crescut timp de 11 ani brandul McDonald’s;

Michael Johnson, aflat în top 10 designeri englezi, care a realizat rebrandingul Virgin Atlantic;

Laura Ries, autor de renume mondial, pionier în marketing și branding;

Sonal Dabral, creativul anului și vice-președinte Ogilvy India.

Și alți experți internaționali de la ING, IBM, Mastercard, Interbrand, PwC și Droga5.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: