elefant.ro își extinde operațiunile din Republica Moldova elefant.ro își extinde operațiunile din Republica Moldova
Magazinul online elefant.ro anunță extinderea operațiunilor sale din Republica Moldova având obiectivul de a oferi clienților săi o gamă mai largă de produse și... elefant.ro își extinde operațiunile din Republica Moldova

Magazinul online elefant.ro anunță extinderea operațiunilor sale din Republica Moldova având obiectivul de a oferi clienților săi o gamă mai largă de produse și acces mai bun la servicii dedicate.

Compania a lansat în urmă cu trei ani primul punct de livrare din Chișinău, iar în aprilie 2016 a devenit operațional magazinul online elefant.md. Din această lună, punctul de livrare din Chișinău devine showroom, primul de pe teritoriul Republicii Moldova și cel dintâi din portofoliul companiei.

În showroom-ul din Chișinău, clienții elefant.md își vor putea ridica în continuare comenzile plasate online, dar vor putea și să achiziționeze o parte dintre produsele din oferta magazinului.

“Dezvoltarea operațiunilor din Chișinău demonstrează dacă mai era nevoie seriozitatea și dedicarea cu care Elefant abordează piața din Republica Moldova, dorința de a investi pe plan local și de a oferi clienților de aici un nivel de eCommerce similar cu alte țări europene”, explică Ion Sturza, Președinte al Fribourg Capital, fondul de invetiții care este acționar majoritar la Elefant.

“Investim permanent în creșterea calității serviciilor pe care le oferim clienților, în diversificarea ofertei și ne dorim mereu ca ei să aibă o experiență tot mai bună atunci când decid să achiziționeze de pe Elefant produsele necesare familiei lor”, declară Sergiu Chircă, CEO al Elefant Online SA.

În urma extinderii operațiunilor de la Chișinău, clienții locali vor avea acces la produse comercializate exclusiv în showroom, dar și o experiență îmbunătățită la ridicarea comenzilor efectuate online.

elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, oferind celor peste 1.500.000 de clienți o gamă extinsă de produse cu livrare prin curier sau în cele peste 40 de puncte de livrare din București și din țară. Fondat în 2010, Elefant s-a extins și în afara țării deschizând o filiala la Chișinău, în Republica Moldova – magazinul online local elefant.md.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: