elefant.ro deschide puncte de livrare în stațiile de metrou elefant.ro deschide puncte de livrare în stațiile de metrou
Începând de ieri, 11 noiembrie 2015, magazinul online elefant.ro este primul din România care deschide de puncte de livrare în stațiile de metrou din... elefant.ro deschide puncte de livrare în stațiile de metrou

Începând de ieri, 11 noiembrie 2015, magazinul online elefant.ro este primul din România care deschide de puncte de livrare în stațiile de metrou din București. Astfel, clientele pot face comenzi direct în site și le pot ridica în orice moment din stațiile Universitate, Petrache Poenaru, Grozăvești, Unirii 1 și Unirii 2.

“Continuăm să ne apropiem cât mai mult de clientele noastre și să simplificăm procesul de  comandă online. Acum, oricine își poate comanda cartea, ceasul sau parfumul preferat în pauza de masă și îl poate ridica atunci când pleacă de la birou, de exemplu. Vrem să oferim experiențe de cumpărături complete, care să nu interfereze deloc cu activitățile clientelor și să se integreze cât mai natural în programul lor zilnic.” spune Dan Vidrașcu, CEO elefant.ro.

În afara accesibilității, un alt beneficiu important al punctelor de livrare este transportul gratuit indiferent de valoarea comenzilor făcute. Astfel, clientele elefant.ro pot opta pentru o gamă largă de produse disponibile imediat. Cele mai populare categorii din ultimele 12 luni au fost ceasurile, parfumurile și, desigur, cărțile, categoria cu care elefant.ro s-a lansat în urmă cu cinci ani. 

elefant.ro oferă clienților săi peste 300.000 de produse din categorii diverse precum: parfumuri, jucării, bebe și copii, ceasuri, genți, modă și accesorii, home & deco, produse de îngrijire personală și electrocasnice mici, cărți și eBooks. Cu peste 800.000 de membri și cifră de afaceri care se dublează de la an la an, elefant.ro servește peste două milioane de vizitatori lunar.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: