Elefant, primul pas în afara granițelor: a ajuns în Republica Moldova Elefant, primul pas în afara granițelor: a ajuns în Republica Moldova
Elefant, unul dintre cei mai mari retaileri români online, s-a lansat oficial în Republica Moldova, brandul urmând a fi prezent atât fizic la Chișinău,... Elefant, primul pas în afara granițelor: a ajuns în Republica Moldova

Elefant, unul dintre cei mai mari retaileri români online, s-a lansat oficial în Republica Moldova, brandul urmând a fi prezent atât fizic la Chișinău, prin intermediul celui mai nou pick-up point (punct de livrare), cât și online, la adresa www.elefant.md.

Republica Moldova este prima țară în care Elefant își extinde operațiunile, aproape de aniversarea a 6 ani de la înființarea sa.

“Începând de astăzi, toți clienții din Republica Moldova vor avea acces la majoritatea produselor care se vând prin elefant.ro în România, la prețuri la fel de competitive. Extinderea la Chișinău deși pare facilă și oarecum la îndemână a fost un proces destul de complex pentru că a presupus construirea și operarea unei filiale într-o țară care nu face parte din Uniunea Europeană”, explică Dan Vidrașcu, CEO al Elefant.

Clienții din Republica Moldova care vor accesa www.elefant.md vor avea prețurile afișate în moneda locală, leul moldovenesc, iar livrarea la pick-up point în Chișinău beneficiază de transport gratuit.

elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, oferind celor peste 600.000 de clienți o gamă existinsă de produse cu livrare prin curier sau în cele peste 15 puncte de livrare din București și din țară.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: