Electrolux a aderat in calitate de Partener Principal la Alianta AllSeen, cel mai amplu proiect al „Internet of Everything”. Acest parteneriat este un pas...

AllSeen Alliance LogotypeElectrolux a aderat in calitate de Partener Principal la Alianta AllSeen, cel mai amplu proiect al „Internet of Everything”. Acest parteneriat este un pas esential pentru Electrolux in vederea indeplinirii promisiunii de a folosi tehnologia si conectivitatea pentru a oferi cele mai bune rezultate in activitatile de zi cu zi ale consumatorilor sai.

Alianta AllSeen a fost fondata in decembrie 2013 si, odata cu aderarea Electrolux, a ajuns la 63 de membri. Alianta reprezinta cel mai amplu efort de a promova „Internet of Everything” in randul celor mai importanti producatori de electronice de larg consum, producatorilor de electrocasnice, furnizorilor de servicii, retailerilor, companiilor de automobile si intreprinderilor tehnologice, start-up-urilor inovatoare, dezvoltatorilor si producatorilor de seturi de chip-uri. Tot in calitate de Parteneri Principali, din Alianta AllSeen fac parte si Haier, LG, Microsoft, Panasonic, Qualcomm Connected Experiences, Inc., Sharp, Silicon Image, Technicolor si TP-Link.

„Electrolux crede cu tarie ca aceasta tehnologie, care face posibila conectarea intre consumatori, electrocasnice si dispozitive, ofera un mare potential de a dezvolta servicii si produse care sa imbunatateasca procesele de gatire si de curatare in viata de zi cu zi. De exemplu, lucram la solutii inteligente pentru gatit, bazate pe caracteristici profesionale, care sa ajute oamenii sa obtina cea mai gustoasa mancare, cu un efort minim”

Jan Brockmann, Chief Technology Officer, Electrolux

Membrii Aliantei AllSeen considera ca adoptarea la nivel global a „Internet of Everything” depinde de capacitatea dispozitivelor de a descoperi si interactiona, in mod autonom, cu alte produse din apropierea lor, indiferent de producator, de proprietatile tehnologice sau de sistemele de comunicare.

„Partenerierea la nivelul intregii industrii prin utilizarea softurilor open source este solutia pentru a construi o lume cu adevarat conectata”, declara Liat Ben-Zur, Presedintele Aliantei AllSeen. „Decizia Electrolux de a ni se alatura, impreuna cu alte companii de renume, este un pas important pentru Alianta AllSeen si asteptam cu nerabdare ca produsele Electrolux care folosesc AllJoyn sa fie disponibile pentru comercializare.”

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: