Sărbătoarea importată din Statele Unite prinde tot mai bine în România în acest an, iar magazinele online vor fi “bântuite” în noaptea de 30...

elefant.ro_Noaptea VrajitoarelorSărbătoarea importată din Statele Unite prinde tot mai bine în România în acest an, iar magazinele online vor fi “bântuite” în noaptea de 30 octombrie cu reduceri la multe produse în ton cu evenimentul.

Astfel, vineri elefant.ro găzduiește Noaptea Vrăjitoarelor care aduce reduceri între 20% și 90% la produse precum cărți, produse pentru copii, obiecte decorative, parfumuri și cosmetice, îmbrăcăminte și încălțăminte, dar și genți și alte accesorii.

“În ultimii ani am observat că Halloween a devenit o ocazie bună pentru a petrece, atât dimineața la grădiniță, în timpul zilei la birou, cât și seara în club. elefant.ro încurajează momentele de relaxare și oferă, doar în Noaptea Vrăjitoarelor, între 30 și 31 octombrie, prețuri-surpriză la peste 2.000 de produse“, declară Dan Vidrașcu, CEO al elefant.ro.

Printre produsele ce pot fi cumpărate în Noaptea Vrăjitoarelor se află cărțile din seriile cu vampiri, volumele din seria Harry Potter și cele scrise de J. R. R. Tolkien, dar și produse cosmetice, parfumuri sau articole de modă dedicate “vrăjitoarelor bune” sau “rele”.

VEZI si:

TOP 10 cele mai descărcate imagini de HALLOWEEN pe Dreamstime

Câţi copii vor ajuta cei 267.000 de euro strânşi de OvidiuRo la Halloween Charity Ball?

Evolio sărbătorește Halloween-ul și oferă ”prețuri de speriat”

Cum arată buchetul de flori perfect pentru sărbătoarea de Halloween

Halloween-ul aduce 5 zile de reduceri de peste 60% la evoMAG

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: