Echipă nouă de management pentru proiectele de dezvoltare ale FORZA ROSSA Echipă nouă de management pentru proiectele de dezvoltare ale FORZA ROSSA
Bogdan Militaru a fost numit Vice Prededinte Executiv al Grupului Forza Rossa, responsabil cu coordonarea activitătilor de vânzari, post-vânzari si marketing pentru brandurile Ferrari... Echipă nouă de management pentru proiectele de dezvoltare ale FORZA ROSSA

Bogdan Militaru a fost numit Vice Prededinte Executiv al Grupului Forza Rossa, responsabil cu coordonarea activitătilor de vânzari, post-vânzari si marketing pentru brandurile Ferrari si Aston Martin.

Bogdan Militaru are o experientă de peste 20 de ani în sectorul auto in România si a îndeplinit până în iunie 2018 functia de Director al Diviziei Audi din cadrul Porsche Romania.

El se alătură noii echipe de management conduse de CAMELIA BAZAC si coordonată din luna mai, de CRISTIAN COLTEANU în calitate de Presedinte Executiv.

FORZA ROSSA HOLDING este reprezentantul exclusiv al Ferrari in Romania si în Regiune si prin compania British Motors EEC detine reprezentanta oficială a ASTON MARTIN în Romania si în alte 6 tări din Regiune.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: