ECCO, la Feeric Fashion Week de la Sibiu ECCO, la Feeric Fashion Week de la Sibiu
Brandul danez de încălţăminte şi accesorii din piele ECCO a fost prezent, sâmbătă, 22 iulie 2017, în cadrul evenimentului Feeric Fashion Week de la... ECCO, la Feeric Fashion Week de la Sibiu

Brandul danez de încălţăminte şi accesorii din piele ECCO a fost prezent, sâmbătă, 22 iulie 2017, în cadrul evenimentului Feeric Fashion Week de la Sibiu, alături de designerul român Adriana Goilav.

Este pentru prima dată când brandul ECCO se alătură designerilor români şi participă la Festivalul Internaţional de Modă Feeric Fashion Week de la Sibiu.

Ȋn cea de a şasea zi a ediţiei aniversare Feeric Fashion Week, a avut loc fashion show-ul susţinut de designerul Adriana Goilav şi ECCO, într-un cadru neconvenţional cu un nivel spectaculos şi anume Depoul CFR Călători din Sibiu.

Prezentată într-un ambient total diferit, colecţia “transMORPHer” a designerului român a fost pusă în valoare de încălţămintea ECCO Intrinsic şi a prezentat un drum al liniilor ascendente, dar şi descendente, al urcărilor, dar şi al coborârilor, a ceea ce vedem şi nu vedem.

Colaborarea cu brandul danez ECCO, care a ales să îmi ofere încălţămintea şi accesoriile atât de necesare întregirii şi perfectării imaginii fiecărei ţinute vestimentare create de mine, m-a bucurat pe deplin şi mi-a dat speranţa unor viitoare colaborări cu acest important brand!” spune designerul Adriana Goilav.

Pe scena festivalului de la Sibiu, brandul danez de încălţăminte şi accesorii din piele ECCO a adus împreună cu designerul Adriana Goilav tendinţele de sezon şi tehnologiile avansate, într-o colecţie inspirată de sistemul osos, ce porneşte de la coloana vertebrală şi se conectează cu talpa piciorului.

Confortul de neegalat al colecţiei ECCO Intrinsic este combinat cu minimalismul scandinav pentru a crea un stil contemporan, uşor adaptabil stilului de viaţă din marile oraşe.

Brandul danez ECCO este prezent în România în marile oraşe precum Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu şi are în prezent 23 de magazine şi un magazin online www.ecco-shoes.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: