E-Boda lansează Sunny V38, un smartphone ce aduce tehnologia IPS pe un ecran de 3,75 inci, produs de Sharp. Telefonul integrează modulul dual-SIM, un...

e-boda sunnyE-Boda lansează Sunny V38, un smartphone ce aduce tehnologia IPS pe un ecran de 3,75 inci, produs de Sharp. Telefonul integrează modulul dual-SIM, un procesor Dual Core de 1,2 GHz, memorie RAM de 512 MB și rulează sistemul de operare Android 4.2. Sunny V38 este disponibil pe site-ul E-Boda și în magazinele partenere la prețul recomandat de 399 lei.

Având singurul și cel mai bun ecran din categoria sa de preț, Sunny V38 aduce tehnologia IPS pe un display cu o diagonală de 3,75 inci, produs de Sharp. Astfel, utilizatorii se pot bucura de imagini clare, cu detalii bine definite și culori mai vii. Fie că doresc să vizualizeze filme și fotografii sau să inițieze apeluri video, Sunny V38 le oferă o calitate superioară a imaginii pentru un smartphone cu diagonala de 3,75 inci.

Smartphone-ul vine cu aplicația Seenow preinstalată ce oferă canale TV, filme, seriale, documetare și  desene animate direct pe ecranul telefonului. Dimensiunile reduse și meniul intuitiv, permit manevrarea telefonului cu ușurință, fiind potrivit chiar și pentru cei mai mici membri ai familiei.

Sunny V38 integrează modulul dual-SIM, oferind avantaje atât utilizatorilor care au două numere de telefon active, cât și celor cu un singur număr. Pentru utilizatorii cu două numere, modulul dual-SIM îi scutește de grija a purta două dispozitive mobile. Utilizatorii cu un singur număr activ, pot folosi cel ce-al doilea slot pentru o cartelă pre-pay de date mobile.

 declară Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda

Procesorul Dual Core de 1,2 GHz, memoria RAM de 512 MB și procesorul grafic Mali 400, împreună cu sistemul de operare Android 4.2, sunt suficiente pentru a asigura utilizatorilor principalele funcțiile de divertisment și socializare. Navigarea prin meniul telefonului, lansarea și rularea aplicațiilor și jocurilor se face fluid, fără ca acestea să se blocheze sau imaginea să se sacadeze. Utilizatorii pot accesa rapid paginile de internet, pot ține legătura cu prietenii pe rețelele sociale sau prin aplicații de chat sau VoIP. În plus, smartphone-ul vine cu aplicații pre-instalate pentru editarea documentelor, servicii de taxi, Știri și Meteo sau hărți.

Sunny V38 este disponibil pe www.e-boda.ro și în magazinele partenere, în două variante de culoare, la prețul recomandat de 399 lei.

Caracteristici Hardware

Procesor

MT 6572 Dual Core 1,2 GHz

GPU

MALI 400

Dual SIM

da

Memorie RAM

512 MB DDR3

Memorie interna

4 GB

Extensie spatiu stocare

microSD max. 32 GB

Diagonala ecran

3,75″

Rezolutie ecran

800 x 480 pixeli

Tehnologie ecran

IPS

G-sensor

da

Camera WEB

frontala (0,3 MP) / principala (2 MP)

Difuzor audio

da

GSM

850MHz/900MHz/1800MHz/1900MHz

WCDMA

2100MHz/900MHz

Date

HSDPA, HSUPA

GPS

nu

Radio FM

da

Conectivitate

USB

Bluetooth v4.0 (AVRCP, A2DP, SPP, DUN, OPP)

Wi-Fi 802.11 b/g/n

casti

Carcasa

alba

Autonomie baterie

2G (420 min), 3G (330 min)

Accesorii

casti handsfree, cablu de date, incarcator, folie de protectie

Caracteristici Software

Sistem de operare

Android 4.2

Suport video

AVI, MPEG4, MPEG2, MKV

Suport audio

MP3, WMA, AAC, AC3, WAV, FLAC

Suport imagini

JPG, BMP, GIF, TIFF, PNG

Suport OpenGL

da

Redare Flash si HTML5

da

Caracteristici fizice

Dimensiuni (mm):

114 x 59 x 10

Greutate (g):

108

Valoare SAR

Cap:

0,9 W/Kg

Corp:

1,03 W/Kg

* Telefonul mobil E-Boda Sunny V38 poate fi folosit cu abonament sau cartela cu unitati, in orice retea de telefonie mobila din Romania.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: