DustMagnet: noua tehnologie de top Blueair concepută pentru mai mult aer curat și mai puțin praf DustMagnet: noua tehnologie de top Blueair concepută pentru mai mult aer curat și mai puțin praf
Mai mult decât aer curat, un stil de viață. De mai bine de 25 de ani, Blueair concepe cele mai performante tehnologii de purificare... DustMagnet: noua tehnologie de top Blueair concepută pentru mai mult aer curat și mai puțin praf

Mai mult decât aer curat, un stil de viață. De mai bine de 25 de ani, Blueair concepe cele mai performante tehnologii de purificare a aerului din lume, din dorința de a oferi clienților un lifestyle din ce în ce mai bun, și mai mult decât atât, de a creea o conexiune emoțională cu aceștia. Altfel spus, de a le anticipa dorințele și de a veni în întâmpinarea lor cu soluții concrete, menite să îi ajute să valorifice cea mai prețioasă resursă: timpul.

DustMagnet™, noua tehnologie de top Blueair, încorporată într-o gamă ultra-performantă de purificatoare de aer, este în egala măsură un breakthrough științific și o soluție mult-așteptată pentru o viață mai simplă. Particulele fine de praf sunt atrase ca un magnet, înainte ca acestea să se depună pe suprafețe, ceea ce înseamnă un menaj al casei mai rapid și mai facil, perspectiva unei sănătăți mai bune, și implicit mai mult timp pentru activitățile preferate.

Prin intermediul Klarwin, cele mai noi și avansate tehnologic purificatoare de aer Blueair DustMagnet™ – modelele 5240i și 5440i, sunt disponibile începând cu luna februarie 2022 și în România.

Atuurile noii game DustMagnet™:

  • Tehnologia unică DustMagnet™ atrage ca un magnet 99% din particulele fine de praf din aer, înainte ca acestea să se depună pe suprafețe
  • Tehnologia de vârf HEPASilent™ îndepărtează 99,97% din bacterii, virusuri, alergeni, polen, microplastice, compuși organici volatili, păr de animale, fum, noxe etc.
  • Filtrul special cu particule de carbon neutralizează mirosurile neplăcute, gazele, fumul etc
  • Aplicația Blueair pentru dispozitivele mobile și funcția Wi-Fi permite un control excelent al calității aerului de la interior în orice moment, și de oriunde
  • Purificatoarele DustMagnet™ sunt extrem de silențioase și consumă energie la nivelul unui bec.
  • Se integrează perfect în orice locuință, asemenea unor piese de mobilier elegante.

DustMagnet™: respiri cel mai curat aer posibil atunci când ești acasă și te bucuri mai mult timp de un ambient optim

Trăim zilnic înconjurați de milioane de particule de praf, și cu toate că am putea crede că ne-am obișnuit sa îl avem în preajmă, în orice moment banalul praf se poate transforma într-un inamic al sănătății. În prezent, la nivel global sunt peste 150 de milioane de oameni care se confruntă cu alergii la praful domestic, acest lucru datorându-se atât modificărilor importante survenite în ultimii ani la nivel de compoziție, cât și expunerii îndelungate la substanțele de natură proteică care provoacă reacții imediate de hipersensibilitate. Cu alte cuvinte, cu cât trăiești mai mult într-un mediu plin de praf, cu atât crește riscul de a dezvolta alergii și afecțiuni respiratorii.

Odată inhalate, particulele fine de praf pot avea impact negativ atât asupra aparatului respirator – inflamații, iritații, infecții, astm, cât și asupra inimii, sistemului nervos central, ficatului și splinei. Tehnologiei de vârf HEPASilent™ care combină două metode de filtrare – electrostatică și mecanică, Blueair i-a alăturat în noua generație de purificatoare de aer – modelele 5240i și 5440i, tehnologia DustMagnet™ (în curs de patentare), care captează particulele fine de praf înainte ca acestea să se depună pe suprafețe sau să fie inhalate. În plus față de celelalte purificatoare de aer Blueair, modelele DustMagnet™ sunt dotate cu două prefiltre din oțel inoxidabil încărcate pozitiv, care atrag ca un magnet particulele de praf cu încărcătură negativă, pentru o îndepărtare a acestora din aer în proporție de 99%.

Purificatoarele de aer DustMagnet™: proiectate pentru a se integra perfect în stilul tău de viață

Tehnologiile de vârf, funcționalitatea și design-ul inovator caracterizează absolut toate purificatoarele de aer Blueair, însă noua generație DustMagnet™ duce lucrurile la următorul nivel, excelând la capitolul versatilitate. Atât DustMagnet™ 5240i (destinat încăperilor cu dimensiuni între 20m² și 48m²), cât și DustMagnet™ 5440i (ideal pentru camerele de până la 79m²) alătură în cel mai înalt grad performanța tehnologică și latura estetică, pentru a se integra cu ușurință în orice ambient și pentru a răspunde chiar și celor mai înalte exigențe ale clienților. Purificatoarele de aer DustMagnet™ sunt puternic amprentate de estetica scandinavă și sunt proiectate asemenea unor piese de mobilier elegante, care încorporează cele mai avansate tehnologii de filtrare a aerului cunoscute până în prezent.

Un purificator de aer DustMagnet™ nu este doar un simplu dispozitiv hi-tech, ci și un obiect de design funcțional, care poate fi așezat lângă pat în locul unei comode, sau în living că o masă de cafea stylish. Partea superioara a purificatorului este concepută pentru a îndeplini și funcția de suport pentru diferite obiecte de mici dimensiuni, ca de exemplu o pereche de ochelari, o carte sau o revistă, o tabletă, un smartphone etc. Iar pentru că una dintre dorințele Blueair este aceea de a face tuturor oamenilor viața mai ușoară și mai simplă, și gama DustMagnet™ beneficiază de toate privilegiile comunicațiilor integrate.

Funcția Wi-Fi permite purificatoarelor de aer DustMagnet™ să se conecteze la aplicația Blueair instalată pe smartphone și să primească actualizări în timp real. Chiar și atunci când dispozitivele sunt oprite, Wi-Fi continuă să funcționeze. Interfața este intuitivă, iar scala cromatică alcatuită din cinci trepte, care indică calitatea aerului, oferă informații precise și clare în orice moment.

Gamele de purificatoare Blueair sunt disponibile în România prin Klarwin. Pe platforma www.e-klarwin.com funcția comparativă permite selectarea produselor dorite și evidențierea caracteristicilor principale, astfel încât decizia de achiziție să fie bazată pe informație clară, structurată și completă.

Blueair este o companie suedeză care și-a dedicat întreaga activitate, din 1996 și până în prezent, conceperii celor mai performante aparate de purificare a aerului din lume, bazate pe tehnologii de top și susținute de numeroase certificări care le atestă performanța fără egal. Echipa de specialiști Blueair și-a dorit mereu să construiască pentru viitor, pentru a oferi generațiilor care urmează un mediu mai sigur și mai sănătos de dezvoltare. De aceea, purificatoarele de aer Blueair mizează pe calitate și trăinicie, fiind utilizate atât în locuințe, cât și în spații de birouri, instituții de cultură și de educație – scoli, grădinițe, universități, spitale, clinici, hoteluri, restaurante etc. Practic, în orice loc în care calitatea aerului lasă de dorit și în care se dorește asigurarea unui aer pur, care să faciliteze desfășurarea tuturor activităților, indiferent de natura acestora – profesionale, educaționale, recreative etc.

De aerul curat asigurat de purificatoarele Blueair se bucură vizitatorii celebrelor lanțuri hoteliere Fairmont și Ritz-Carlton, recunoscute de altfel pentru calitatea mediului ambiental, staff-ul ambasadelor Statelor Unite ale Americii, Franței, Suediei, Danemarcei, Olandei și Norvegiei, angajații companiilor-gigant T-Mobile, Pfizer, Samsung și Cisco, proprietarii autoturismelor Volvo, precum și numeroase centre de îngrijire sau spitale care întrețin colaborări cu Unicef, organizație susținută de ani buni de către Blueair.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: