“Du-mă mai departe”, declaraţia de dragoste şi de mulţumire a trupei Vunk pentru public “Du-mă mai departe”, declaraţia de dragoste şi de mulţumire a trupei Vunk pentru public
Sâmbăta seara, în Berăria H, s-a desfăşurat primul act al Trilogiei Enigma, proiectul cu care trupa Vunk a schimbat regula în această toamnă. A... “Du-mă mai departe”, declaraţia de dragoste şi de mulţumire a trupei Vunk pentru public

Sâmbăta seara, în Berăria H, s-a desfăşurat primul act al Trilogiei Enigma, proiectul cu care trupa Vunk a schimbat regula în această toamnă. A fost un concert impresionant prin desfăşurarea de forţe, cea mai mare scenă de club din Romania, 70mp de ecrane video, 150 de lumini, lasere, efecte pirotehnice, cea mai puternică instalație de sunet pentru un club, dar şi prin emotiile transmise.

Timp de 2 ore, alături de 2000 de fani, trupa a cântat hiturile bine cunoscute, dar şi melodii noi ce se vor regăsi pe noul album aflat în pregătire.

“Du-mă mai departe este declaraţia noastră de dragoste şi de multumire faţă de fanii care au fost tot timpul alături de noi. Fără public, nu există artist sau perfomer. Ne-am dorit să le mulţumim pentru încredere, aşa cum ştim noi cel mai bine: prin muzică. A fost o seara plină de emoţie şi de bucurie, o seară Vunktastica”, a declarat Cornel ILIE, liderul trupei Vunk.

vunk-du-ma-mai-departe

După Bucureşti, va urma un turneul naţional “Du-mă mai departe” în peste 15 orașe.

Următoarele două acte ale Trilogiei Enigma, “ Loial” şi “Secretul tău” se vor desfăşura pe 9 decembrie, respectiv 21 aprilie, biletele fiind deja puse în vanzare pe iabilet.ro, bilete.ro și în magazinele inmedio si Germanos.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: