Dress code Media Music Awards 2017: Cool Vibe. Cum se vor îmbrăca vedetele? Dress code Media Music Awards 2017: Cool Vibe. Cum se vor îmbrăca vedetele?
La ediția din acest an a Media Music Awards, ce va avea loc, în premieră, la București, artiștii și vedetele invitate vor trebui să... Dress code Media Music Awards 2017: Cool Vibe. Cum se vor îmbrăca vedetele?

La ediția din acest an a Media Music Awards, ce va avea loc, în premieră, la București, artiștii și vedetele invitate vor trebui să respecte un cod vestimentar mai aparte. Este vorba de Cool Vibe, un concept ce descrie perfect energia pe care o transmite renumita gală de premii muzicale.

Astfel se face că pe Green Carpet și pe scena evenimentului vom asista anul acesta la o paradă de ținute vestimentare cool, cât mai creative, ce vor deveni sursă de inspirație pentru fanii artiștilor invitați și pentru oricine își dorește să urmeze trendurile vestimentare ale momentului.

La edițiile precedente, invitații VIP au îmbinat ținutele de gală de la covorul verde cu cele de scenă, creative și uimitoare de cele mai multe ori. Fiecare artist a avut propriul concept de show, cu proiecții grafice și efecte speciale, în care a încadrat exemplar stilul vestimentar ales.

E de ajuns să privim outfiturile unor artiști precum Smiley, Delia, Inna, Sore (foto), Lidia Buble, Corina, Loredana sau Andra. Cu ajutorul stiliștilor sau nu, aceștia au știut întotdeauna cum să adauge valoare show-urilor lor de la Media Music Awards prin vestimentații unice, cool și inspiraționale.

Astfel, anul acesta, la Media Music Awards vedetele sunt invitate să poarte ținute vestimentare cool inclusiv pe Green Carpet, în detrimentul clasicelor vestimentații de gală cu care publicul este obișnuit la ceremonia de deschidere a unor evenimente de asemenea anvergură.

Media Music Awards 2017 va avea loc anul acesta în centrul comercial ParkLake, situat in strada Liviu Rebreanu nr 4, zona ParkLake Garden, intarea dinspre parcul Titan.

Pe Green Carpet vor sosi nume celebre, artiști care au dominat topurile în ultimul an, precum și multe vedete din showbiz-ul autohton, publicul având astfel ocazia să îi vadă pe viu pe cei pe care îi urmăresc doar la televizor sau pe rețelele de socializare.

În cadrul galei Media Music Awards vor fi premiați artiștii care au avut cele mai multe difuzări radio TV și vizualizări pe YouTube, pe baza statisticilor Media Forest, compania care identifica si monitorizează în timp real aparițiile radio si TV. Astfel, premiile reflectă succesul real al artiștilor români și sunt acordate pe criterii echidistante și transparente.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: