DP Collection i-a invitat pe iubitorii scrisului de mână să le testeze produsele DP Collection i-a invitat pe iubitorii scrisului de mână să le testeze produsele
Luni, 24 aprilie 2017, de la ora 19:00, în Băneasa Shopping City, DP Collection i-a invitat pe iubitorii scrisului de mână și pe cei... DP Collection i-a invitat pe iubitorii scrisului de mână să le testeze produsele

Luni, 24 aprilie 2017, de la ora 19:00, în Băneasa Shopping City, DP Collection i-a invitat pe iubitorii scrisului de mână și pe cei care apreciază valoarea instrumentelor de scris de lux la un pahar de Moet & Chandon.

În cadrul evenimentului, participanții au descoperit singurul brand de seturi de lux create de designeri pentru toate gusturile și verificate calitativ în fiecare etapă de producție. Ambalarea exclusivistă și posibilitatea de personalizare pe loc fac din seturile L’elegance du temps – Paris 1964 variante ideale de cadou.

Seturile de lux pix cu stilou L’elegance du temps – Paris 1964 de la DP Collection reprezintă rafinament și eleganță. Colecția reflectă pasiunea și delicatețea scrisului fin, prin unicitatea fiecărui design. Aceste instrumente de scris  sunt comori pentru toți cei care apreciază excelența pură.

Seturile de lux sunt completate de un etui sofisticat, de butoni eleganți și puternici sau de eșarfe din mătase de cea mai bună calitate. Diversitatea colecției este dată de modelele clasice și modele îndrăznețe cu animal print, accesorii cromate, aurii sau rosegold și cutii cu design elegant.

Variatele tipuri de penițe din iridium și oțel inoxidabil dau libertatea de alegere între un scris compact sau confortabil, între linii subțiri sau groase.  Colecția se îmbogățește permanent cu modele noi de instrumente de scris și cu accesorii sofisticate, pentru a veni în întâmpinarea tuturor exigențelor.

La eveniment au participat atât reprezentanți ai mediului Legal & Business: Elena Corciu (Managing Partner Corciu și Asociații), Dragoș Mărăcine (CEO Securitas), Ștefan Prigoreanu (CEO MIB), Wassila Taher (CEO Longchamp România), Mario Păun (Director Executiv Pavone), cât și numeroși reprezentanți ai blogosferei: Denis Radu (denisradu.ro), Vlad Mihalachioiu (thecoolscouter.com), Andrei Nourescu (nourescu.ro), Emanuel Iuhas (Urban Style Journey), Silvia Cîmpeanu și Raluca Barbu (Bucharest-Style.com), Aleka Vlădăreanu (Sunshine Sarah), Maria Pașca (Find Your Style and Smile), Florin Bosie (vipstyle.ro) și Max Hartung (Lola’s Box). Invitații au testat mai multe modele de instrumente de scris și au scris câteva gânduri frumoase în albumul de impresii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: