Douglas își extinde rețeaua la 18 magazine prin prezența din Mega Mall Douglas își extinde rețeaua la 18 magazine prin prezența din Mega Mall
Douglas România, divizie a retailerului Douglas Holding, atinge un număr de 18 magazine în România prin deschiderea noului său magazin în centrul comercial Mega... Douglas își extinde rețeaua la 18 magazine prin prezența din Mega Mall

Douglas România, divizie a retailerului Douglas Holding, atinge un număr de 18 magazine în România prin deschiderea noului său magazin în centrul comercial Mega Mall.

Parfumeria Douglas din Mega Mall este cel de-al șaselea magazin din București, Douglas având magazine în Unirea Shopping Center, Băneasa Shopping City, Promenada, Sun Plaza, AFI Palace Cotroceni, și al 18-lea din țară.

Căutăm constant noi oportunități de a ne extinde rețeaua, iar Mega Mall ne-a oferit posibilitatea de a fi prezenți și în zona de est a Bucureștiului”, a declarat Lavinia Ivas, Country Manager Douglas România.

Noul magazin are o suprafață de aproape 300 mp , investiția pentru deschiderea magazinului ridicându-se la câteva sute de mii de euro și vine cu o ofertă de peste 10.000 de produse de parfumerie, îngrijirea corpului, cosmetică și machiaj cât și servicii de consultanță, diagnoză a tenului, machiaj și oferte și reduceri prin Douglas Card.

Rețeaua de magazine Douglas numără acum 18 magazine, în 12 orașe, acoperind zona centrală și de vest a țării.

Douglas a încheiat anul 2013 cu o cifră de afaceri de 55 milioane de lei și o creștere de 7,4% față de 2012.

La nivel european, Douglas este principalul retailer din segmentul de parfumerie cu peste 1.200 de magazine în 19 țări.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: