Două zile de reduceri la Wizz Air. Cui se adresează? Două zile de reduceri la Wizz Air. Cui se adresează?
Operatorul de transport aerian Wizz Air, unul dintre cei mai mari jucători de pe segmentul low cost, vine cu o serie de oferte pentru... Două zile de reduceri la Wizz Air. Cui se adresează?

Operatorul de transport aerian Wizz Air, unul dintre cei mai mari jucători de pe segmentul low cost, vine cu o serie de oferte pentru biletele de avion cumpărate către toate destinațiile din portofoliu.

Astfel, pe 20 și 21 octombrie, compania derulează o campanie de reduceri de 20%, aceasta fiind adresată membrilor Wizz Discount Club.

Aceștia își pot achiziționa bilet de avion mai ieftine, reducerea fiind aplicată pentru tarifele acestora (inclusiv pentru taxe, costurile obligatorii și bagajele mici de mână – maximum 42x32x25 -, dar excluzând taxa de administrare). Totodată, reducerea este valabilă doar pentru rezervările noi de până la 6 pasageri.

Pe aripile vântului: la 9 luni, creștere de peste 11% a traficului aerian pe aeroporturile din București

Recent, transportatorul a prezentat orarul zborurilor pentru vara lui 2016 și câteva dintre noile destinații spre care vor zbura aeronavele din România.

Zburăm low cost spre nordul Germaniei și în Scoția. Cum arată programul de vară 2016 al Wizz Air?

Noua rută de la Cluj–Napoca spre München Memmingen va fi disponibilă din 28 martie 2016, cu două zboruri pe săptămână, în fiecare zi de luni şi vineri. Din Bucureşti, noul zbor spre Hamburg Lubeck va fi lansat din 20 mai, cu două curse pe săptămână, tot lunea şi vinerea, în timp ce ruta către Glasgow va fi inaugurată pe 21 mai şi zborurile vor fi operate în zilele de marţi şi sâmbătă.

În același timp, Wizz Air va extinde flota din Cluj-Napoca cu o nouă aeronavă Airbus A320 începând cu 22 iulie 2016. Aceasta va opera pe patru rute noi din Cluj-Napoca spre Alicante, Berlin Schoenefeld, Billund (Danemarca) şi Doncaster Sheffield, şi va suplimenta frecvențele pe cele mai populare rute, printre care cea spre Londra Luton, care va fi operată cu trei zboruri pe zi, din unul dintre cele mai mari orașe din România.

Wizz Air zboară la Berlin de pe aeroportul din Cluj. Operatorul are aeronave și rute noi

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: