COSMOTE România a primit la finalul anului 2013 două noi Certificări ale Sistemului de Management. COSMOTE România a primit Certificarea pentru Sistemul de Management...
Gunnar PahnkeCOSMOTE România a primit la finalul anului 2013 două noi Certificări ale Sistemului de Management. COSMOTE România a primit Certificarea pentru Sistemul de Management pentru Securitatea Informației, respectiv service-ul Germanos și-a certificat Sistemul de Management al Calității. Cele două noi certificări atestă conformitatea sistemului de management al securității informației al COSMOTE România cu ISO 27001, respectiv conformitatea completă a sistemului de management al calității al service-ului Germanos cu ISO 9001.

„Excelența în afaceri este o valoare esenţială pentru noi și, prin urmare, primirea celor două noi certificări ISO demonstrează modul în care COSMOTE România și Germanos Telecom România își îmbunătățesc permanent fluxurile operaționale, cu scopul de a oferi clienților noștri garanția serviciilor profesioniste, de înaltă calitate”, a declarat Gunnar Pahnke, Chief Strategy, Transformation & Wholesale Services Officer România.

Auditurile de certificare au fost derulate la finalul lunii decembrie 2013 de către o echipă de auditori din partea TUV Nord (TUV Hellas), selectată în 2012 ca Organism de Certificare pentru Grupul OTE și Grupul de Companii COSMOTE România pentru diferite sisteme de management: Calitate (ISO 9001), Mediu (ISO 14001), Sănătate și Siguranță (OHSAS 18001) și Securitatea Informației (ISO 27001).

Mai mult, de-a lungul timpului, COSMOTE România a implementat cu succes diferite tipuri de procese și proceduri pentru un  management eficient. Astfel, în 2012, compania a primit certificarea sistemului de management al calităţii ISO 9001:2008, dovedind că modelul de proces adoptat este conform cu cel al COSMOTE Group și oferă identificarea clară a proceselor, a activităţilor, a discontinuităţilor şi a duplicărilor, posibilitatea de a elimina activităţile redundante, precum şi îmbunătăţirea constantă a proceselor.

În 2012, COSMOTE România și-a certificat sistemul de management integrat Calitate – Mediu – Sănatate și Siguranță, dovedind că excelența în afaceri este deja parte din cultura companiei.

COSMOTE România avea aproximativ 6,1 milioane de clienţi la 30 septembrie 2013. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională.

În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 15,6 milioane de clienţi în Grecia, Albania şi România.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: