Doron Klein, noul CEO al AFI Europe Romania Doron Klein, noul CEO al AFI Europe Romania
AFI Europe Romania, companie lider pe piața imobiliară și de investiții, prezentă în România din anul 2005, anunță numirea lui Doron Klein în funcția... Doron Klein, noul CEO al AFI Europe Romania

AFI Europe Romania, companie lider pe piața imobiliară și de investiții, prezentă în România din anul 2005, anunță numirea lui Doron Klein în funcția de CEO al companiei începând cu luna iulie a acestui an. În prezent, el conduce operațiunile AFI Europe Cehia. Doron Klein îl va înlocui pe David Hay, care a ocupat poziția de CEO AFI Europe Romania în ultimii 7 ani.

Originar din Israel, Doron Klein are o experiență de peste 15 ani pe piața imobiliară din mai multe țări din Europa Centrală și de Est, cu precădere pe cea din Cehia. El s-a alăturat companiei AFI Europe în 2008, iar din 2011 a ocupat poziția de CEO pentru operațiunile AFI Europe în Cehia, funcție pe care va continua să o ocupe. Doron Klein are un MBA la Universitatea New York din Praga, Republica Cehă, și este fluent în ebraică, engleză și cehă.

David Hay, care a deținut poziția pentru ultimii 7 ani, s-a alăturat AFI Europe în 2006. Pe lângă rolul de CEO al AFI Europe Romania, David a mai ocupat, în trecut, poziția de CEO pentru regiunea Europa Centrală și de Est, fiind responsabil de operațiunile din Cehia, Polonia, Germania, Ungaria și Letonia.

În România, Doron Klein va lucra alături de o echipă de peste 130 persoane și va conduce operațiunile companiei, prezentă în mai multe orașe din țară. Dintre toate piețele pe care operează, AFI Europe înregistrează cele mai solide operațiuni și cele mai bune rezultate pe piața din România, dispunând de proprietăți și proiecte care includ centre comerciale, clădiri de birouri, proiecte rezidențiale și mixte, acestea reprezentând o proporție semnificativă a portofoliului de active ale grupului.

„Folosesc această oportunitate pentru a-i mulțumi lui David pentru toată munca sa în perioada în care a condus cu multă responsabilitate echipa din România, pentru realizările lui și îi urez succes în proiectele viitoare. Sunt fericit că Doron Klein va prelua rolul de CEO al AFI Europe Romania, după ce a obținut rezultate remarcabile din poziția de CEO al AFI Europe Cehia. Îi urez succes și sunt convins că operațiunile din România vor continua să înregistreze rezultate pozitive”, a declarat Avi Barzilay, CEO AFI Europe.

„Este extrem de onorant și o mare responsabilitate, în același timp, să fiu numit CEO al AFI Europe Romania, una dintre cele mai respectate companii de pe piața locală a dezvoltatorilor imobiliari. Piața românească este una dinamică, iar noi ne concentrăm să livrăm soluțiile potrivite pentru comunitățile în care suntem prezenți. Aștept cu nerăbdare să contribui la dezvoltarea companiei din România. Știu că avem o echipă puternică, cu oameni foarte pasionați de munca lor”, a declarat Doron Klein, noul CEO AFI Europe România.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: