Donna Medical Center lansează campania Fii o Super-Donna! Donna Medical Center lansează campania Fii o Super-Donna!
Suntem mame, soții, prietene, surori sau fiice. Totodată, lucrăm în birouri pline cu oameni care se bazează pe noi, iar lista cu lucrurile pe... Donna Medical Center lansează campania Fii o Super-Donna!

Suntem mame, soții, prietene, surori sau fiice. Totodată, lucrăm în birouri pline cu oameni care se bazează pe noi, iar lista cu lucrurile pe care le avem de rezolvat parcă nu se termină niciodată. Pe scurt, suntem femei și asta ne ocupă tot timpul. Iar pentru că de cele mai multe ori nu mai apucăm să ne gândim și la noi, Donna Medical Center, Centrul de Excelență în Sănătatea Femeii, lansează campania Fii o Super-Donna!.

„Prin această campanie ne dorim să tragem un semnal de alarmă și să încurajăm femeile să aibă grijă de ele, de sănătatea lor și, mai ales, să vină la un control medical regulat. Conform unui studiu extins pe cinci ani, în cadrul clinicii noastre, mai puțin de 10% din femeile care și-au făcut un control aveau sânii sănătoși, iar în 2016, o femeie a fost diagnosticată cu cancer aproape zilnic. Este timpul ca noi, femeile, să ne punem sănătatea pe primul loc. Doar așa vom putea avea grijă de noi și de ceilalți. Iar misiunea centrului nostru este de a oferi pacientelor o evaluare corectă și profesionistă a stării de sănătate, într-un cadru cald și intim, unde acestea să se poată relaxa și scăpa de anxietatea tipică controlului medical declară dr. Elena Claudia Teodorescu, doctor în Științe Medicale.

Campaniei i s-au alăturat și femei de succes precum Ileana Badiu, antreprenor, Mirela Bucovicean, owner Molecule-F, Ioana Ulmeanu, editor coordonator al revistei Elle și bloggerul Noemi Meilman, precum și paciente ale Donna Medical Center. Fiecare a dat voce campaniei, dorind ca mesajul său să inspire femeile și să le încurajeze să meargă la medic pentru verificările de rutină.

Campania este susținută de site-ul special creat, www.superdonna.ro, unde femeile se pot informa corect despre cum pot avea grijă de sănătatea lor, cum pot preveni situațiile neplăcute, cât și despre controalele specifice vârstei lor. Platforma conține mesaje puternice de la femei inspiraționale, cât și sfaturi și îndrumări de la specialiștii Donna Medical Center. De asemenea, cei care vor accesa site-ul vor putea beneficia de consultații gratuite în clinică sau vor primi diverse cadouri din partea partenerilor campaniei.

BINE DE ȘTIUT!

Înfiinţat în septembrie 2011 de către Dr. Elena Claudia Teodorescu, Doctor în Ştiinţe Medicale, medic cu peste 15 ani experienţă în Imagistica Sânului şi membru Fondator al Societăţii de Imagistică a Sânului din România, Donna Medical Center are în prezent o echipă medicală formată din peste 20 de medici supraspecializaţi în patologia mamară şi ginecologică.

Centrul este compus din 7 cabinete medicale cu specialităţi precum: radiologie și imagistică medicală (ecografie, mamografie digitală cu tomosinteză, sonoelastografie mamară), obstetrică-ginecologie, endocrinologie, medicină internă, oncologie, chirurgie şi analize de laborator.

De asemenea, centrul este dotat cu echipamente medicale de ultimă generaţie ce permit diagnosticarea corectă, precoce şi rapidă a celor mai frecvente afecţiuni ale femeilor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: