DONA: ce criterii trebuie să îndeplinească pacienții pentru a beneficia de coplată 0? DONA: ce criterii trebuie să îndeplinească pacienții pentru a beneficia de coplată 0?
Reţeaua de farmacii DONA continuă campania naţională “Coplată zero la 1000 de produse”. Lansat în 2013, programul facilitează accesul pacienţilor care beneficiază de reţete... DONA: ce criterii trebuie să îndeplinească pacienții pentru a beneficia de coplată 0?

Reţeaua de farmacii DONA continuă campania naţională “Coplată zero la 1000 de produse”. Lansat în 2013, programul facilitează accesul pacienţilor care beneficiază de reţete compensate, la tratamentul prescris, oferindu-le o gamă vastă de produse dedicate afectiunilor cronice, fără ca aceştia să achite vreo diferenţă de plată.

“Deseori se întâmplă ca pacienţii să fie puşi în situaţia de a merge din farmacie în farmacie pentru a găsi varianta cea mai accesibilă pentru tratamentul lor. Și asta pentru că orice sumă pe care trebuie să o achite din buzunarul propriu, oricât de mică ar fi, poate avea un impact important în bugetul familiei. Din acest motiv, mulţi pacienţi renunţă la medicaţia prescrisă, riscând să li se agraveze starea de sănătate. Din dorinţa de a preveni astfel de situaţii, am iniţiat campania «Coplată zero la 1000 de produse» prin care pacienții fideli DONA cu afecțiuni cronice îşi pot procura medicaţia prescrisă fără să mai achite coptata reţetei compensate”, a declarat Radu Dumitrescu, director de marketing DONA.

Pentru a beneficia de coplata zero, clienții DONA trebuie să îndeplinească cumulativ câteva criterii importante: să fie asiguraţi în cadrul sistemului public de asigurări de sănătate, să deţină o reţetă electronică valabilă şi compensată în condiţiile legii, indiferent de categoria de asiguraţi din care fac parte, și să fie titulari ai unui card de fidelitate DONA.

În plus, pacienţii au în farmaciile DONA reduceri de până la 15% la coplată la o gamă variată de produse. Campania se derulează până pe 31 decembrie 2015. Regutamentul de desfăşurare al campaniei este disponibil în mod gratuit oricarui solicitant și poate fi consultat în toate farmaciile DONA.

DONA este una din cele mai mari rețele de farmacii, cu capital integral românesc, având o experienţă de peste 20 de ani pe piaţa locală şi deservind lunar aproximativ 2 milioane de pacienţi din toată ţara. Compania are circa 2000 de angajaţi şi aproximativ 270 de farmacii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: