DOMO Retail, compania care controlează unul dintre cei mai mari electro-retaileri din ţara noastră, şi-a schimbat proprietarul. Astfel, Eugen Petrov a preluat compania în...
domoDOMO Retail, compania care controlează unul dintre cei mai mari electro-retaileri din ţara noastră, şi-a schimbat proprietarul. Astfel, Eugen Petrov a preluat compania în urma unui proces de management buyout prin care a devenit unic acționar al companiei care deține DOMO.

Din 2012, Eugen Petrov a fost reprezentant al acționarilor și președinte al Consiliului de Administrație DOMO Retail SA, poziție ce l-a ajutat să înțeleagă valorile companiei și principalele obiective ale acesteia pe termen lung.

„Am preluat noua poziție în cadrul companiei având o viziune clară asupra perspectivelor DOMO ca principal jucător pe piața de retail din România și Sud-Estul Europei. Îmi afirm angajamentul de a susține echipa de management în atingerea obiectivelor de creștere ale companiei. Obiectivul principal pe care mi-l propun ca acționar este să conduc DOMO către  rezultate financiare pozitive. Cred în implicarea totală a fiecărui angajat al companiei și am încredere deplină în experiența echipei de management, în cunoștințele și know-how-ul vestic adus de aceasta, precum și în leadeship-ul și viziunea lui Kim Koellner, ca CEO al DOMO Retail SA”, a declarat Eugen Petrov.

„Obiectivul nostru poate fi realizat numai prin îmbunătățirea performanțelor de afaceri ale companiei, un rezultat direct al îmbunătățirii satisfacerii nevoilor clienților, al unei bune colaborări și a susținerii din partea partenerilor noștri – furnizori, proprietari, instituții financiare. Misiunea noastră este de a crea o afacere durabilă și valoroasă, pe termen lung, alături de partenerii noștri”, a continuat Eugen Petrov.

Eugen Petrov este cetățean austriac, absolvent al studiilor de master în economie, comerț exterior și în domeniul bancar al Universității Economice din Viena (Vienna University of Economics and Business). Este fondator și managing partner în cadrul mai multor companii internaționale cu birouri și filiale în țări membre ale Uniunii Europene și țări ale Comunității Statelor Independente, din domeniul producției și comerțului cu materii prime, resurse de energie și combustibili. De asemenea, Eugen Petrov este implicat și în servicii de consultanță financiară și de afaceri.

Domo Retail este unul dintre cei mai importanţi jucători din retailul specializat în electronice, electrocasnice și IT&C din România, deţinând o reţea naţională formată din peste 90 de magazine.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: