Retailerul electroIT DOMO deschide pe data de 4 septembrie un nou magazin în București, în urma unei investiții de 800.000 EUR. Magazinul, situat în...

domoRetailerul electroIT DOMO deschide pe data de 4 septembrie un nou magazin în București, în urma unei investiții de 800.000 EUR. Magazinul, situat în cadrul centrului comercial Vulcan Value Centre, este cel de-al zecelea magazin DOMO din București și al 91-lea din țară.

Magazinul DOMO Vulcan Value Centre are o suprafață de 1000 metri pătrați dedicată expunerii produselor, cu o ofertă largă de produse electrocasnice și un spațiu extins destinat testării gadgeturilor și echipamentelor IT.

Primul magazin deschis în sectorul 5 al capitalei păstrează acelaşi concept apreciat de clienții DOMO din toată ţara, produsele fiind prezentate într-un mod care facilitează studierea, testarea, compararea și alegerea lor. În plus, clienții primesc aici consilere și informațiile personalizate de care au nevoie și pot beneficia de serviciile de instalare la domiciliu, garanție extinsă, transport garantat, retur în 31 de zile, precum și vânzare în rate.

”DOMO Vulcan Centre face parte din magazinele din rețeaua noastră selectate pentru a găzdui, în prima etapă, tinerii care vor participa la programul DOMO Management Trainee” declară Kim Koellner, CEO DOMO Retail. În cadrul programului sunt selectați și pregătiți viitorii manageri pentru departamentele grupului DOMO.

Magazinul DOMO din cadrul centrului comercial Vulcan Value Centre (str. Mihail Sebastian nr. 88) își va deschide porțile pe data de 4 septembrie, de la ora 10:00, așteptând clienții cu numeroase oferte speciale, și va fi deschis publicului în fiecare zi, în intervalul orar 10:00 – 22:00.

În urmă cu o săptămână, compania a anunțat dublarea suprafeței magazinului DOMO Ploiești Shopping City, acesta fiind mutat într-un spațiu de 800 metri pătrați.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: