Dolce Vita la Danubius Health Spa Resort Sovata Dolce Vita la Danubius Health Spa Resort Sovata
Viata de poveste. Dulce. Frumoasa. Lina. Fara seaman. Voi ati trait starea de dolce far niente? De simpla bucurie de a fi si de... Dolce Vita la Danubius Health Spa Resort Sovata

Viata de poveste. Dulce. Frumoasa. Lina. Fara seaman. Voi ati trait starea de dolce far niente? De simpla bucurie de a fi si de respira viata cu nesat?

Nu e niciodata prea tarziu. Si ce fain e ca atunci cand traiesti din plin sa te si alinti. Sa iti pui in valoare simturile. Sa experimentezi Dolce Vita. Un masaj complex marca Danubius Health Spa Resort Sovata ce include secventa de detoxifiere, combinata cu masaj relaxant aromatic, cu uleiuri esentiale de inalta calitate.

Secventa de detoxifiere dureaza 20 de minute si se realizeaza cu prosoape fierbinti, prin manevre speciale de rulare. Mai exact, maseurul rostogoleste prosoapele in mod ferm in jurul gatului, a umerilor si pe spate pana in zona sacrumului, aplicand o miscare continua.

Aceasta prima etapa scade tensiunea musculara, are efect relaxant si de diminuare a durerilor la nivelul spatelui, zona de maxima concentrare a tensiunilor induse de stres si de statul prelungit pe scaun.

Ulterior, detoxifierea este urmata de un masaj relaxant, efectuat in ritm lent, cu manevre uniforme si uleiuri aromatice cu efect relaxant, ce amplifica relaxarea, activarea circulatiei si diminuarea durerilor musculo-articulare.

Tu ce mai astepti?

Daca te-am convins, da un click  pe www.danubiushotels.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: