Divan Group a lansat la începutul lunii octombrie Divan Express, un kebap butik care păstrează standardele de calitate ale restaurantelor Divan, însă în format...

divan_express (3)Divan Group a lansat la începutul lunii octombrie Divan Express, un kebap butik care păstrează standardele de calitate ale restaurantelor Divan, însă în format de fast food. Cu rețete standard și combinații moderne ale unor gusturi tradiționale turcești și servire în stil american, noul concept redefinește produsele și modul de servire din fast-food-urile de profil din București și România.

„Ne-am dorit foarte mult să oferim publicului din București un butik de kebapuri, care să ne permită să nu facem niciun compromis la calitate; de aceea am și ales să avem rețete standard și nu soluția cu de toate, și o servire mult simplificată, în stil american, unde clientul dă comanda și preia produsele de la aceeași persoană de la casă, fără a lua contact direct nici cu bucătăria, nici cu bucătarul. Pentru noi, igiena este extrem de importantă. Am adus și un stil unic pe piață de împachetare a produselor, în cutii de carton care se deschid ușor de la mijloc”

Andrei Iușut, CEO Divan Group

De la deschidere, Divan Express a fost foarte bine primit de bucureșteni, devenind rapid un reper culinar pe harta orașului. Astfel, începând cu 3 noiembrie, butik-ul va funcționa în regim non-stop și totodată cu noi produse în meniu. Kebap-urile sunt gândite pentru toate gusturile, de la ingrediente tradiționale pentru bucătăria turcească cum ar fi puiul, vita, brânzeturile kars Gravyeri și Beyaz Peyniri sau vinetele coapte, la ingrediente moderne ca avocado, rucola sau miere picantă, care pot fi servite la fața locului sau luate la pachet.

Conceptul Divan Express nu este unul nou pentru Divan Group, în perioada 2010-2011 implementând inițial conceptul în Centrul Vechi. După un an de activitate, însă, Andrei Iușut a decis să se concentreze strict pe rețeaua de restaurante. Acum, cu o infrastructură pentru a asigura ingredientele de calitate și proaspete, dar și după o investiție de 200.000 de euro pentru reamenajarea spațiului, readuce numele pe piață și revoluționează serviciile de acest tip.

Designul este semnat în continuare de Cristian Corvin, arhitectul care a realizat interiorul celor două restaurante Divan din Centrul Vechi și Bulevardul Floreasca și al Meze Taverna, din Centrul Vechi. 

Divan Group, prezent în București, este condus de omul de afaceri Andrei Iușut și include două restaurante Divan și un restaurant de tip fast-food, Divan Expess, restaurantul cu specific grecesc Meze Taverna și agenția de turism AA Travel. Grupul a fost înființat în 2009 și s-a extins constant adăugând aproape în fiecare an o nouă componentă, având în momentul de față 200 de angajați.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: