Samsung a anunțat că soluțiile sale au fost aprobate de guvernul SUA drept primele dispozitive mobile dedicate utilizatorilor validate NIAP și care pot fi...

Samsung Galaxy Alpha1Samsung a anunțat că soluțiile sale au fost aprobate de guvernul SUA drept primele dispozitive mobile dedicate utilizatorilor validate NIAP și care pot fi folosite pentru toate informațiile confidențiale.

După finalizarea a zece Memorandumuri de Înțelegere, guvernul a adăugat Galaxy S4, Galaxy S5, Galaxy Note 3, Galaxy Note 4, Galaxy Note 10.1 (ediția 2014), Galaxy Note Edge, Galaxy Alpha, Galaxy Tab S 8.4, Galaxy Tab S 10.5 și Galaxy IPSEC Virtual Private Network (VPN) Client pe lista soluțiilor comerciale pentru programe confidențiale (CSfC).

Această reușită este rezultatul direct al testării de succes și al certificării în cadrul programelor guvernului SUA Common Criteria Mobile Device Fundamental Protection Profile (MDFPP) și VPN Protection Profile (VPNPP). Dispozitivele Samsung din listă sunt disponibile pentru a fi folosite cu rețelele și informațiile confidențiale ale guvernului. Toate dispozitivele încorporează funcțiile de siguranță ale Samsung KNOX.

„Includerea dispozitivelor mobile Samsung pe lista CSfC este dovada unei siguranțe de neegalat a dispozitivelor Samsung Galaxy oferită de platforma KNOX”

JK Shin, CEO și președinte IT and mobile business, Samsung Electronics

La începutul acestui an, dispozitivele mobile Samsung au fost incluse oficial pe lista departamentului apărării de produse pentru folosire în situații sensibile, dar neconfidențiale (Department of Defense Approved Products List for Sensitive But Unclassified use) a Agenției de Apărare a Informațiilor (Defense Information Systems Agency / DISA).

Lista CSfC pentru soluții de maximă siguranță completează lista DISA permițându-le guvernului SUA și contractorilor săi să creeze soluții care să îndeplinească toate obiectivele de siguranță ale guvernului SUA. Samsung este singurul producător cu dispozitive mobile pe ambele liste.

Numărul în creștere al dispozitivelor Samsung pe cele două liste îi permite guvernului SUA să se bucure de costuri eficiente și experiențe mobile de siguranță maximă cu o varietate de opțiuni.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: