Life&StyleLuxury

Dinner in the SKY si Chef Joseph Hadad duc gastronomia la inaltime!

Dinner In The Sky 2014_Event 4-7 Septembrie 2014 Palatul MogosoaiaIn cadrul unei colaborari in premiera, Dinner in the SKY si Chef Joseph Hadad dau tonul unui inceput de toamna savuros. In weekend-ul prelungit 4-7 septembrie, la Palatul Mogosoaia, are loc Dinner in the SKY Premium Limited Edition, ce il are ca invitat special in zilele de 4, respectiv 7 septembrie, pe inegalabilul Chef Joseph Hadad. Pe 5 si 6 septembrie, aventura culinara la inaltime va fi oferita de echipa Gala Catering.

Meniul gourmet delicios pregatit de Chef Hadad in cele mai mici detalii, aromele vinurilor povestite de somelierul Sergiu Nedelea – Ambasador al Asociației Somelierilor Europeni in România – si acordurile viorii rasfatate cu mult talent de Alexandra Violin, vor crea o simfonie de senzatii si emotii unice. Un tandem ce va rasfata toate simturile, cele stiute si nestiute.

Si pentru ca orice oaspete al nostru trebuie sa aiba parte de servicii premium, BlackCab, transportatorul oficial al evenimentului va asigura serviciile de transport la si de la Palatul Mogosoaia in regim free of charge, cu maximum de profesionalism si cu autoturisme de lux.
Anuntata ca fiind ultimul eveniment public al anului, aceasta editie va fi o inedita experienta culinara printre nori. Pentru programul complet si tarife puteti accesa:  http://www.dinnerinthesky.ro/index.php/en/detalii/evenimente.

Locurile pot fi rezervate exclusiv pe site-ul www.dinnerinthesky.ro si vor fi inregistrate in ordinea inscrierilor. Avand in vedere ca este un eveniment cu locuri limitate, plata se va face in avans. Toti participantii vor fi primiti intr-un lounge de lux, unde vor face “check-in- ul”, vor fi condusi de catre stewardese catre poarta de imbarcare, de unde isi vor lua zborul spre culmile deliciului culinar suprem.

Si pentru ca un eveniment de succes se organizeaza intotdeauna in echipa, multumirile oficiale se duc catre toti partenerii care au sprijinit o noua aventura Dinner In The Sky: Mega Image, Gala Catering, Vinitaly Deluxe, San Pellegrino, Moak, Leida, BlackCab, Grup Est Security, Vip-Events si Felbermayr.

Află cum am trait eu aventura Dinner in the sky! – “Dinner in the Sky”, o experiență inedită ce nu trebuie ratată

Nu rata o aventura culinara de exceptie. Rezerva-ti cele mai incitante, exclusiviste si speciale momente traite in aer, la peste 50 de metri. Locurile la bordul Dinner In The Sky sunt limitate, iar biletele pot fi achizitionate de pe site-ul  www.dinnerinthesky.ro, in ordinea inscrierilor, pentru urmatoarele zboruri:

JOI 4 SEPTEMBRIE 2014: Dinner in the Sky – Premium Limited Edition, avandu-i la bord pe Chef Joseph Hadad in persoana, Sergiu Nedelea si Alexandra Violin: ora 18:00, ora 20:00 si ora 22:00 Durata zborurilor:1h15`, numarul maxim de pasageri/zbor: 22 Pretul biletului: 900 lei/persoana.

VINERI 5 SEPTEMBRIE 2014: Dinner in the Sky – Luxury Edition, avandu-i la bordul Dinner in the Sky pe exceptionalii nostri parteneri de la Gala Catering, cu servicii profesionale de inalta clasa, Sergiu Nedelea si Alexandra Violin: ora 18:00, ora 20:00 si ora 22:00 Durata zborurilor: 1h15, numarul maxim de pasageri/zbor: 22 Pretul biletului: 675 lei/persoana

SAMBATA 6 SEPTEMBRIE 2014: Dinner in the Sky – Luxury Edition, avandu-i la bordul Dinner in the Sky pe exceptionalii nostri parteneri de la Gala Catering, cu servicii profesionale de inalta clasa, Sergiu Nedelea si Alexandra Violin: Ora 18:00, Ora 20:00 si Ora 22:00 Durata zborurilor:1h15` Numarul maxim de pasageri/zbor: 22 Pretul biletului: 675 lei/persoana

DUMINICA 7 SEPTEMBRIE 2014: Breakfast in the Sky – Premium Limited Edition, avandu-i la bord pe Chef Joseph Hadad si Sergiu Nedelea Ora: 10:30 Durata zborului: 45` Numarul maxim de pasageri: 22 Pretul biletului: 550 lei/persoana;
Lunch in the Sky – Premium Limited Edition, avandu-i la bord pe Chef Joseph Hadad, Sergiu Nedelea si Alexandra Violin Ora 13:00 Durata zborurilor:1h15`, numarul maxim de pasageri: 22 Pretul biletului: 900 lei/persoana

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button