Zburăm low cost la Atena cu Ryanair. Din martie 2016 Zburăm low cost la Atena cu Ryanair. Din martie 2016
Operatorul de transport aerian low cost Ryanair, una dintre cele mai mari companii de profil din Europa, a anunțat recent lansarea curselor din București... Zburăm low cost la Atena cu Ryanair. Din martie 2016

Operatorul de transport aerian low cost Ryanair, una dintre cele mai mari companii de profil din Europa, a anunțat recent lansarea curselor din București spre capitala Greciei.

Astfel, trasportatorul introduce această nouă destinație în portofoliul orașelor spre care zboară din România începând cu luna martie a anului viitor (mai exact 27 martie). Totodată, lansarea curselor spre Atena vin cu o ofertă de preț, biletele putând fi rezervate până joi, 10 decembrie – la miezul nopții – la un tarif ce pornește de la 28,99 euro pe segment de zbor. }n costul biletului sunt incluse taxele de aeroport și două bagaje de cabină.

Lansarea noii rute dinspre București face parte din planul de extindere a orarului de vară 2016 pentru Bucureşti al companiei aeriene. Cu 9 rute în total, incluzând şi cele 4 noi rute către Bologna, Milano Bergamo, Milano Malpensa şi Roma Ciampino, Ryanair va transporta 1,2 milioane de clienţi pe an din şi spre Bucureşti.

În prezent, Ryanair operează zboruri din capitala noastră spre Londra, Dublin, Roma, Bruxelles, Milano (Bergamo și Malpensa), dar și Bologna.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: