Digi Mobil depășește 2 milioane de abonați persoane fizice Digi Mobil depășește 2 milioane de abonați persoane fizice
Serviciul de telefonie mobilă Digi Mobil a ajuns la peste 2 milioane de abonați, persoane fizice, în numai doi ani de la relansare, ajungând... Digi Mobil depășește 2 milioane de abonați persoane fizice

Serviciul de telefonie mobilă Digi Mobil a ajuns la peste 2 milioane de abonați, persoane fizice, în numai doi ani de la relansare, ajungând astfel la o cotă de piață estimată de 25% din piața abonamentelor pentru persoane fizice. Pachetul de servicii Optim Nelimitat  a atras 1 milion de clienți în ultimii doi ani și se clasează în acest fel în topul preferințelor utilizatorilor Digi Mobil și din piață. În același timp, serviciul de internet mobil înregistrează peste 2,4 milioane de utilizatori.

Investițiile majore în dezvoltarea și extinderea rețelei Digi Mobil 3G și 4G, tehnologiile de ultimă generație care au dus la creșterea calității serviciului de voce și date mobile, dar și ofertele comerciale concepute să răspundă cerinţelor şi nevoilor de comunicare ale utilizatorilor din România, au atras într-o perioada scurtă, numărul mare de utilizatori în rețeaua companiei RCS & RDS.

În același timp, traficul total de date mobile dintr-o luna a ajuns la 2,8 milioane de Gbytes, în timp ce traficul lunar de  Internet și date fixe a ajuns la 204 milioane de Gbytes. Traficul mediu al unui utilizator Digi Mobil este astfel de aproape 3 ori mai mare decât al unui utilizator mediu din piață.

„Secretul succesului înregistrat cu serviciul Digi Mobil se datorează pe de o parte, investițiilor în tehnologie pentru a oferi un serviciu de calitate, la un preț avantajos, pentru utilizatorii din România, iar, pe de altă parte, clienților care au avut încredere în noi. Vom continua să investim în dezvoltarea rețelelor 3G și 4G pentru a le oferi clienților noștri servicii de internet mobil la viteze superioare, astfel încât să se poată bucura de pachetul generos de date mobile pe care Digi Mobil îl are inclus la toate abonamentele din portofoliu.” declară Valentin Popoviciu, Vicepreședinte RCS & RDS.

La doar doi ani de la relansarea serviciului, Digi Mobil a dezvoltat puternic portofoliul de abonamente, oferind, pe lângă servicii de voce și internet mobil, și o gamă variată de echipamente, disponibile cu plata în rate fără dobândă.

Prețurile abonamentelor din portofoliul Digi Mobil incep de la 1,94 euro/luna (TVA inclus) și includ, în funcție de pachetul ales, minute nelimitate în rețeaua Digi (fix-mobil), dar și in alte rețele naționale și internaționale (fix-mobil), sute de SMS-uri, trafic lunar de date mobile de până la 5 GB în reţeaua 3G şi de până la 30 GB la viteză maximă în reţeaua 4G.

Începând de astăzi, compania vine în sprijinul utilizatorilor care nu sunt clienți de servicii fixe Digi și își portează numărul în rețeaua Digi Mobil și le oferă posibilitatea de a achiziționa telefoane inteligente cu avans scăzut cu pana la 50%.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: