Digi Mobil anunță acoperire 4G și tunelurile metroului bucureştean Digi Mobil anunță acoperire 4G și tunelurile metroului bucureştean
RCS & RDS anunță astăzi, 3 octombrie 2017, că rețeaua proprie Digi Mobil 4G acoperă și tunelurile metroului bucureştean, suplimentar acoperirii 4G deja existente... Digi Mobil anunță acoperire 4G și tunelurile metroului bucureştean

RCS & RDS anunță astăzi, 3 octombrie 2017, că rețeaua proprie Digi Mobil 4G acoperă și tunelurile metroului bucureştean, suplimentar acoperirii 4G deja existente din stații. Extinderea acoperirii 4G în metrou s-a realizat prin dublarea cantității de spectru utilizat în banda 1 – 2100 Mhz, permițându-se astfel accesul la internet cu viteze de download de până la 75 Mbps. 

Utilizatorii Digi Mobil vor avea o experienţă imbunătățită în rețeaua 4G, pe parcursul întregii călătorii din subteran, superioară celei oferite de către rețeaua 3G, care acoperea deja atât sistemul de tuneluri, cât și stațiile metroului.

La nivel național, RCS & RDS continuă să extindă rețeaua mobilă, atât prin acoperire nouă de teritoriu, cât și prin extinderi de capacitate în zonele urbane, pentru îmbunatățirea experienței utilizării internetului mobil.  Acoperirea rețelei Digi Mobil 3G a ajuns în această vară la peste 99% din populație, iar cea 4G a ajuns la peste 51% din populație.

Numărul mare de utilizatori pe care Digi Mobil i-a atras prin portabilitate de la alți operatori, vine să confirme că rețeaua companiei este în extindere și că pachetele comerciale sunt concepute astfel incât să răspundă cerințelor și nevoilor de comunicare ale clienților, prin cele mai bune prețuri și trafic de date nelimitat pentru orice abonament.

Doar în intervalul ianuarie – august 2017, s-au portat 302.306 de numere în reteaua Digi Mobil, cu aproximativ 16% mai multe decât în perioada similară a anului trecut. Astfel, numărul total de clienți care au optat pentru portarea numărului de telefon în rețeaua Digi Mobil a ajuns la 1.3 milioane la finalul lunii august 2017.

Compania va continua și in 2018 să investească  în dezvoltarea rețelei, în special a celei 4G, atât pentru acoperirea de exterior, cât și de interior, pentru a facilita accesul la servicii mobile de încredere pentru un număr tot mai mare de utilizatori Digi Mobil.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: