Dieta faimosului nutriționist Gianluca Mech a fost lansată în România Dieta faimosului nutriționist Gianluca Mech a fost lansată în România
Dieta faimosului nutriționist italian Gianluca Mech, urmată inclusiv de staruri de la Hollywood, a fost lansată în România în prezența specialiștilor din industrie și... Dieta faimosului nutriționist Gianluca Mech a fost lansată în România

Dieta faimosului nutriționist italian Gianluca Mech, urmată inclusiv de staruri de la Hollywood, a fost lansată în România în prezența specialiștilor din industrie și a multor persoane publice care au testat deja produsele ori le-au descoperit cu această ocazie: Andreea Marin, Elisabeta Lipă, Doina Melinte, Anca Serea, Cezar Ouatu, Ela Crăciun, Ellie White, Carmen Negoiță, DJ Wanda, Cristina Mihaela Dorobanțu, Diana Bart, Alexandra Ungureanu, Adina Halas, Paula Chirilă, Cristina Cioran, Rocsana Marcu, Sophia, Anca Ciota.

Rezultatul a zeci de ani de studii și expertiză în sfera produselor 100% naturale, produsele incluse în Dieta Gianluca Mech sunt bazate pe combinații de extracte naturale din plante care accelerează metabolismul, pentru a arde controlat grăsimile, ajutând la purificarea organismului și ajungerea la o greutate sănătoasă. Este o dietă bazată pe plante și nu pe cantități excesive de proteine.

Dieta Gianluca Mech este certificată și publicată în 24 de cercetări științifice și este protejată de un brevet internațional valabil în SUA, Canada și Europa.

Produsele sunt diponibile online pe www.gianlucamech.ro și în farmaciile Alfega din România.  Tot online se poate face programare pentru dietă personalizată.

Cine este Gianluca Mech

Gianluca Mech este singurul moștenitor al unei tradiții de familie din Italia, promotoare a fitoterapiei de încă de la sfarsitul secolului al XVI-lea, în domeniul tratamentelor medicale, de întinerire și preventie. De atunci, familia produce și distribuie produse obținute din extracte de plante medicinale, fără conservanți, zahăr și alcool, în conformitate cu metoda secretă, cunoscută ca Decottopia (terapia celor zece plante).

Aceasta prevede utilizarea a cel puțin 10 plante medicinale pentru a obține un preparat extraordinar de pur. Datorită absenței complete de conservanți, alcool, zahăr și gluten, aceste produse sunt concentrate naturale prin excelență, mai ușor de asimilat și indicate pentru orice vârstă.

Gianluca Mech s-a născut in Montebello Vicentino, un mic oras situat în zona rurala din apropiere de Veneția. Încă din copilărie și-a ajutat părinții să pregătească extractele din plante, iar la vârsta de 18 ani, după ce tatăl său a murit, din cauza obezității, Gianluca a hotărât să creeze o dietă inovativă, pentru a combate problema supraponderalității si a obezității care afectează din ce in ce mai mulți oameni din toata lumea. O dietă care să se bazeze pe plante și nu pe cantități excesive de proteine.

“Aveam 18 ani și am fost nevoit să încep să lucrez ca să îmi întrețin familia după ce tatăl meu a murit din cauza obezității. Am avut ideea să folosesc tradiția cu plante a familiei mele și să studiez un proces de slăbire numit ketoză, să controlez acest proces prin intermediul ierburilor. Am mers la Universitatea Padova. Am fost acceptat acum 10 ani în departamentul de Anatomie și Fiziologie și am început primele cercetări. Pas cu pas, aveam 28 de studii medicale despre cum să folosim produsele mele în dietele ketogenice”, a declarat Gialunca Mech în cadrul unui interviu acordat Andreei Marin, inclus în documentarul realizat de YOLO Media.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: