Diesel se reîntoarce în Seattle, în perioada anilor ‘90 – Colecţia TOAMNĂ-IARNĂ 2017 Preview Diesel se reîntoarce în Seattle, în perioada anilor ‘90 – Colecţia TOAMNĂ-IARNĂ 2017 Preview
Sezonul acesta, Diesel se reîntoarce în Seattle, în perioada anilor ‘90, unde tinerii se revoltă, iar consumerismul este respins. Materialul ales este flanelul, iar... Diesel se reîntoarce în Seattle, în perioada anilor ‘90 – Colecţia TOAMNĂ-IARNĂ 2017 Preview

Sezonul acesta, Diesel se reîntoarce în Seattle, în perioada anilor ‘90, unde tinerii se revoltă, iar consumerismul este respins. Materialul ales este flanelul, iar nonșalanța este stilul. Straturi de tartan, denim sfâșiat și o infuzie metalizată de croiuri tip Varsity alcătuiau ţinutele acelei perioade.

Între folk și grunge, colecția Preview FW17 își ia inspirația din festivalurile de muzică și concertele rock: piele ȋntoarsă franjurată, bluze cu mâneci bufante și jachete din denim.

Inspirația Varsity își face puternic simţită prezenţa în jeansii lejeri rupți, cu inserții de tartan, salopetele din denim cu broderii, jeansii și jachetele cu detalii cu dungi și un „Cat-astrophy” print pentru bărbaţi, în timp ce imprimeurile florale mărunte pentru femei și bărbați adaugă o notă de delicatețe.

Întunecată și profundă, colecția compensează look-urile all black cu imprimeuri florale elegante și imprimeuri cu pisici dedicate bărbaţilor.

Siluetele feminine sunt drepte și minimaliste, iar cele masculine sunt raționalizate și simple, dezvăluite în pantaloni decupați și blugi skinny negri. Fermoarele și printurile-poster animă clasicele jachete biker și bomberele din satin.

DENIM

Sezonul acesta, aspectul Heritage combină expertiza artizanală a nuanțelor cu cea mai avansată inovație în tratamente de sfâșiere.

Modernul&Contemporanul oferă compromisuri între piese esențiale de bază și o paletă de albastru, negru și gri.

Linia JoggJeans își continuă evoluția în ceea ce privește aspectul: nuanțe vintage noi, diverse pelicule și combinații de materiale într-o multitudine de stiluri și croieli.

Tonuri noi sunt introduse pentru modelele Thommer, cea mai recentă categorie de slim fit denim pentru bărbați, în timp ce Loozy, noua croială din zona de confort, este nepretențioasă, dar fashionable.

Pentru femei, Slandy este încă un must-have în garderoba fiecăreia – super mulați, sofisticați și glamour; „Khali” își preia reperele de la moda anilor ’90, cu o croială dreaptă precisă.

SHOES AND BAGS

În colecţia pentru femei, cizmele șic sunt actualizate în stiluri, culori și materiale noi ce includ piele de piton imprimată, piele neagră și imprimeuri florale. Botinele până la gleznă sunt reintroduse în forme noi și cu tocuri de diferite înălțimi, împreună cu un nou model de sneaker.

Acolo unde moda întâlnește inovația, colecția pentru bărbați introduce un nou star: familia de teniși SKB, a cărei caracteristică este mixul materialului de camuflaj cu pielea ȋntoarsă.

Tenişii Zip-Round și o varietate de cizme joase, elegante, sunt propuse în noi culori.

Colecția de genți pentru femei Le Zipper, semnatură Diesel, este actualizată cu forme noi care scot în evidență încrustarea genților cu patchuri. Ofertele din denim ale sezonului trecut sunt reînnoite în tonuri de albastru și gri, cu borduri aplicate și cu o propunere de broderie remarcabilă, în trei forme diferite.

Oferta de genți bărbătești are în prim-plan variante de rucsac – două modele noi de inspirație military disponibile  în variante din nylon sau denim peliculizat, cu detalii utilitare. O alăturare de neopren şi denim și o versiune din piele cu margini neprelucrate utilizează fermoare și cusături în V pe post de detalii diferenţiatoare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: