Diesel Preview Spring Summer 2019 Diesel Preview Spring Summer 2019
În colecția Diesel Pre-Spring 2019, afterparty-ul se prelungește până în zori și se mută spre estul răbdător, hedonistic, către locul de joacă deschis 24/7... Diesel Preview Spring Summer 2019

În colecția Diesel Pre-Spring 2019, afterparty-ul se prelungește până în zori și se mută spre estul răbdător, hedonistic, către locul de joacă deschis 24/7 ȋn Berlin, Germania. Nucleul capitalei germane – și toată bucuria și spiritul răzvrătit – se potrivesc cu line-up-ul colecției Pre-Spring.

În timp ce afară este încă o atmosferă hibernală, primăvara răzbate – la fel ca razele soarelui deasupra liniei orizontului – în bolte și raze de culori și printuri. Se remarcă o concentrare puternică pe elementele grafice atât pentru femei, cât și pentru bărbați, iar cel mai iconic este textul “AESTHETIC”.

Această temă este adesea asociată cu o siluetă feminină digitală, cu referințe către o statuie clasică. Efectul global este foarte techno, inspirat de programul after-hour din club (genul acela de loc în care draperiile sunt trase chiar dacă afară este miezul zilei).

Își face simțită prezența un vibe mai sportiv, realizat cu o influenţă grunge – materialele sunt mai prețioase și mai elevate, iar alăturarea lor transmite senzaţia de mișcare și unduire.

Gruparea de piese care ies în evidență în colecția pentru femei cuprinde: hanorace scurte și rochii & tricouri despicate ȋn ambele părți și la mâneci (acestea vor include și logoul Diesel Denim Division); toate sunt realizate pentru a fi date jos sau aruncate peste și au un design optimizat pentru layeringul definitoriu anotimpului de tranziție.

Adițional sunt prezente și jachetele din piele cu tratament metalic, cămăși decolorate și jachete bomber cu aplicații. Garderoba feminină completă se înfățișează drept una formată din elemente distincte, un mix and match atemporal împachetat laolaltă cu o atitudine asumată, dar care dă dreptul la liberă exprimare.

Colecţia pentru bărbaţi include jachete oversized din denim, iterații ale logoului pe jachete din satin, hanorace și tricouri ce afişează printuri îndrăznețe.

Vorbind despre denim: jeansii, semnătura Diesel, sunt upgraded în acest sezon, prezentând efecte decolorate, tratamente vintage, culori deschise și noi stiluri (sunt disponibile în total 6 noi stiluri de denim, atât pentru femei, cât și pentru bărbați).

În zona accesoriilor are loc o nouă expansiune a gamei pentru femei “West”, care dezvăluie cizme până la genunchi acoperite cu denim, precum și noua gamă “Scirocco”, care cuprinde o varietate de teniși hibrizi, cu platformă.

Și bărbații vor avea noi variante de încălțăminte: Vaiont, un model elegant dar chunky, cu talpă dublă prezentată în diferite variante de material și Padola, un sneaker realizat cu materiale și detalii tehnice. Șepcile colorate și genţile de dimensiuni mari completează zona accesoriilor.

În concluzie: petrecerea nu trebuie să ia sfârșit doar pentru că iarna e pe trecute.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: