DIESEL Haute Couture sau Hate Couture? DIESEL Haute Couture sau Hate Couture?
Renzo Rosso a fost văzut la săptămâna couture din Paris purtând un tricou cu text criptic. O greșeală sau o provocare dinadins? Ambele –... DIESEL Haute Couture sau Hate Couture?

Renzo Rosso a fost văzut la săptămâna couture din Paris purtând un tricou cu text criptic. O greșeală sau o provocare dinadins? Ambele – o greşeală intenţionată.

Orice faci online, fie că eşti celebru sau nu, va fi judecat. Ura pe internet; oameni furioşi şi acri se pot ascunde ȋn spatele anonimatului ecranelor lor. Ȋntr-un moment sau ȋn altul, toată lumea primeşte ură pe social media.

Rosso, fondatorul DIESEL, a vrut să ȋşi provoace audienţa public şi pe Instagram cu o greşeală intenţionată de scriere. Aşa cum era de aşteptat, au apărut multe comentarii ȋn următoarele câteva ore, dovedind şi mai mult că nu se poate scăpa de conflict şi ură ȋn mediul online.

DIESEL aduce din nou ȋn prim-plan problemele sociale, ȋntr-un mod foarte personal, care ȋncepe cu autoironia.

Haute Couture-ul DIESEL va fi un mesaj curajos transmis haterilor din ȋntreaga lume şi o invitaţie ca toţi să intervină, să confrunte şi să ȋşi asume mesajele negative pe care le primim zilnic.

Dezvăluirea completă a acestei noi “aventuri” ȋn comunicare va veni la finalul verii – aşadar, acum mai mult decât oricând, stay tuned.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: