Detaliile și accesoriile care îți fac casa mai frumoasă! Detaliile și accesoriile care îți fac casa mai frumoasă!
Parcă și viața este mai organizată într-un spațiu bine împărțit. Iar filmul este mai bun într-un living nou. Cât despre mâncare … și această... Detaliile și accesoriile care îți fac casa mai frumoasă!

Parcă și viața este mai organizată într-un spațiu bine împărțit. Iar filmul este mai bun într-un living nou. Cât despre mâncare … și această parcă are alt gust întro bucătărie nouă. Pe scurt, designul și accesoriile ne fac viața mult mai frumoasă, zicem noi. Iar toate cele expuse mai sus fac parte din deviza celor de la MAM Bricolaj, un magazin cu peste 10.000 de repere în stoc, cu (poate) cel mai lung program de lucru, cu mulți consilierii specializați ce vă pot oferi consultanță despre produsele comercializate, dar și cu un timp de servire extrem de scurt. Dar și cu reduceri de Black Friday în perioada 15-30 noiembrie 2021.

Studiile recente arată ca milenialii din România sunt cumpărători avizi și, față de media europeană, demonstrează un grad mai mare al interesului pentru cumpărături. Dintre europeni, românii acordă o mare importanță interacțiunii dintre consumator și produs, dar și cumpărăturilor pe care le efectuează, fizic, în magazine.

Aceste aspecte le permit să își aleagă produsul pe care și-l doresc sau să beneficieze de o demonstrație prin care li se oferă asigurări asupra alegerii făcute. Românii sunt, de asemenea, cei mai mari fani ai magazinelor specializate, 81% dintre aceștia răspunzând că preferă să frecventeze magazine de decorațiuni, mobilă sau magazine de bricolaj.

Totodată, milenialii din România aleg calitatea în detrimentul cantității și, deși 67% dintre ei văd cumpărăturile ca pe una dintre plăcerile vieții, 85% preferă să cumpere mai puțin, dar în manieră responsabilă, și să opteze pentru achiziții calitative. Lucru pe care îl facem și noi, ori de câte ori vrem să mai schimbăm ceva prin casă.

Iar, în ultima perioada, ne-am facut un obicei de a trece pragul (și) celor de la MAM Bricolaj, pentru sumedenia de accesorii și obiecte de design pe care le-am văzut la ei. Și nu doar atât. pentru că odată ce ați intrat în universul lor, aici gasiti o gama complexa de produse, accesorii pentru bucatarie, adezivi, balamale, Pal-uri, blaturi, canturi, chiuvete, console, cuiere, electrice, electrocasnice, manere, MDF, organe asamblare, picioare pentru mobilier si mese, profile aluminiu, saltele, somiere, scaune, mese, paturi, sisteme dressing, sisteme sertare, sisteme de ridicat, usi de interior, vopsele, etc..

Și, nu de puține ori, am investit în accesorii și obiecte care să ne simplifice modul de viață. De la un coș de gunoi pivotant, care nu iese în evidență prea mult la o primă vedere, dar care este practic și îți face viața mai ușoară, la un sistem de organizatoare pentru tacâmuri, la o coloana de mobilier care îți poate ascunde și depozita multe din produsele utile în bucătărie.

Black Friday vine cu super oferte la MAM BRICOLAJ! Viziteaza cele 3 magazine MAM BRICOLAJ in perioada 15-30 noiembrie si achizitioneaza sute de produse cu reduceri de pana la 50%! 

Și nu doar atât, tot la ei găsiți o serie de suporturi și rafturi de diferite dimensiuni pe care le puteți atașa atât în bucătărie, living sau dormitor. Noi am găsit foarte utilă o astfel de etajeră pentru dormitor (https://webshop.mam-bricolaj.ro/produs/suport-etajera-734×350-gamet), iar acum locul are alt vibe.

Să nu mai spunem că ne-am îndrăgostit pe loc de raftul-masă sau masa-raft (https://webshop.mam-bricolaj.ro/produs/cadru-masa-raft-600x1000x1500). Un accesoriu care chiar îți face casă mai organizată și mai frumoasă. Un obiect de mobilier care poate lua forma unei mese atunci când aveți invitați, iar ulterior se poate plia într-un raft.

Un accesoriu creat sub un nou concept, care permite modificarea acestui în doar cateva secunde în rafturi suprapuse verticale sau oblice. Pe scurt, îmbină perfect funcționalitatea practică și designul modern inovativ și este ideal pentru cei care își doresc un living aerisit și neîncărcat, fiind foarte ușor de utilizat și integrat în orice spațiu architectural.

Vezi clip video

Să nu uităm de … masa de călcat din sertar, de oglinda extractibilă ce se monteaza fie pe partea stanga, fie pe partea dreapta din dressing-ul tău sau de patul rabatabil vertical care poate fi încadrat într-o structură de tip dulap, pentru a asigura mascarea lui completa în timpul cât nu este folosit.

Trebuie să vedeți neapărat aceste minunății ( și nu doar acestea ) la ei în magazine, mai ales că retailer-ul organizeză în această perioadă cu o campanie de Black Friday (15-30 noiembrie) pentru a vă susține proiectele de amenajare interioară.

Campania include reduceri de până la 50%, atât pentru articole din cele trei magazine fizice, cât și online, pe https://webshop.mam-bricolaj.ro/promotii. Vedetele Black Friday MAM Bricolaj sunt accesoriile pentru mobilă, atât de versatile și utile în modificările și îmbunătățirile dintr-o gospodărie, fie că vorbim despre locuințe de tip apartament sau casă: balamale, scurgătoare de vase, coșuri pentru colectare selectivă a deșeurilor, rafturi, lifturi pentru haine, panouri decorative, truse de scule, mașini de găurit, saltele, blaturi.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: