Desperados, berea cu gust de tequila care aduce la viata spiritul wild, a sarbatorit primul weekend al verii pe lacul Snagov cu un eveniment...

desperadosDesperados, berea cu gust de tequila care aduce la viata spiritul wild, a sarbatorit primul weekend al verii pe lacul Snagov cu un eveniment iesit din tipare si plin de adrenalina. Desperados Wild Wake i-a adus laolalta pe toti cei care au un stil de viata nonconformist, invitandu-i sa participe la ceea ce ar fi fost o zi linistita pe pontonul Dolce Vita. In schimb, publicul a avut parte de un show uimitor de wakeboarding, urmat de un party de zi pe vapor, tatuaje si hairstyle-uri salbatice.

Desperados si-a incurajat consumatorii sa faca un pas inainte si sa traiasca o experienta intensa participand la unul dintre cele mai wild start-uri ale sezonului de petreceri. Show-ul de wakeboarding a fost pus in miscare de unii dintre cei mai buni rideri ai momentului: Bakro-Nagy Balazs din Ungaria, Ciprian Trifan din Romania si Samuel Le Torriellec, un bucatar francez cu pasiuni extravagante.

Evenimentul a inceput cu sesiunile de wakeboarding ale celor 3 rideri profesionisti. Toti au fost incurajati chiar in mijlocul lacului, acolo unde o petrecere pe vapor a fost epicentrul distractiei si libertatii. Sunetul incredibil a fost asigurat de Electrocord Crew – NotSoCommon Dj si Bogdan Popoiag.

Desperados Wild Wake reprezinta inceputul unei serii de evenimente care declanseaza, intensifica si duc mai departe spiritul wild. Pentru toti nonconformistii care isi depasesc mereu limitele pentru a evada din rutina zilnica si a-si trai viata la maxim, Desperados va continua da recreeze pattern-urile traditionale ale distractiei, oferind experiente de neuitat.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: