Bucharest Shopping, prima aplicatie mobila ce reuneste piata de shopping din Bucuresti, a fost prezenta in cadrul festivalului de moda AVANPREMIERE 13 si a...
Ioana CiolacuBucharest Shopping, prima aplicatie mobila ce reuneste piata de shopping din Bucuresti, a fost prezenta in cadrul festivalului de moda AVANPREMIERE 13 si a acordat un premiu special unuia dintre designerii care si-au prezentat colectiile primavara-vara 2014.

Astfel, Ioana Ciolacu a fost designerul ales pentru a fi listat cu titlu de invitat, timp de un an, in cadrul aplicatiei Bucharest Shopping.

“Bucharest Shopping este o aplicatie ce nu trebuie sa lipseasca din device-urile pasionatilor de fashion si shopping, fiind un tool extrem de util pentru acestia. Pe langa branduri cunoscute, ne dorim ca in aplicatie sa fie listati si cei mai talentati designeri romani si sunt incantat sa anunt ca Ioana Ciolacu este castigatoarea premiului Bucharest Shopping. Acesta consta in listarea ca membru cu titlu de invitat in aplicatie timp de un an”, a declarat Adi Popescu, fondatorul aplicatiei Bucharest Shopping.

Fii in trend cu noutatile din fashion si beauty cu aplicatia Bucharest Shopping

Prin prezenta sa in aplicatia Bucharest Shopping, Ioana Ciolacu va beneficia de o prezentare completa a brandului sau, inclusiv fotografii din showroom. Utilizatorii aplicatiei vor putea primi informatii si noutati despre designer si realizarile sale, precum si notificari pentru diferite oferte. In plus, aplicatia permite legatura directa a utilizatorilor cu site-ul si pagina de Facebook Ioana Ciolacu, precum si programarea pentru o vizita la showroom.

“ Bucharest Shopping este un instrument util pe piata romaneasca, ceea ce indica faptul ca suntem in pas cu celelalte capitale ale modei, care au deja aplicatii personalizate de retail. Ma bucur de posibilitatea de a fi prezenta in aplicatie si cred ca acest lucru imi va aduce noi oportunitati interesante”, spune Ioana Ciolacu.

Bucharest Shopping este un instrument de comunicare si de informare, un tool care listeaza magazinele din oras impreuna cu toate coordonatele acestora, prezentand si o galerie foto dedicata. Cu ajutorul acesteia, utilizatorii vor avea acces constant la informatii complete despre magazine precum Burberry, Gucci, Stefanel, Sport/Couture, Moschino,  Parlor, Nissa si multe altele.

Aplicatia Bucharest Shopping poate fi descarcata gratuit din AppStore si Play Store. Informatii si detalii despre aplicatie si despre magazinele/brandurile partenere se pot gasi pe site-ul www.bucharestshopping.ro.

Brandul Ioana Ciolacu a fost lansat in 2010 si fiecare colectie reprezinta o explorare a relatiei dintre natura statica a cladirilor si fluiditatea pieselor vestimentare, celebrand background-ul designerului in arhitectura si moda. Ioana Ciolacu este marea castigatoare a premiului Designer for Tomorow 2013.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: