Designerii Hotstepper condimenteză cele mai cool outfituri ale sezonului Designerii Hotstepper condimenteză cele mai cool outfituri ale sezonului
Vara aceasta se caracterizeaza prin culoare, veselie si nonconformism, iar noile piese de la Hotstepper sunt un must have in acest mix. Cu alaturari... Designerii Hotstepper condimenteză cele mai cool outfituri ale sezonului

Vara aceasta se caracterizeaza prin culoare, veselie si nonconformism, iar noile piese de la Hotstepper sunt un must have in acest mix. Cu alaturari fun de materiale, culori si texturi, sandalele de zi sau cele de seara completeaza si condimenteza cele mai cool outfituri ale sezonului.

Zilele calde merita complimentate cu sandale in nuante delicioase, precum visatorul acquamarin, dulcele fructelor de padure sau veselul galben ce aminteste de floarea soarelui. Oricare dintre aceste perechi este ideala alaturi de rochii vaporoase sau combinatii cool de boyfriend jeans si camasi de matase.

Pentru ca retro inseamna uber modern in aceste sezon, sandalele Pin Up vin cu acel aer misterios si feminin al anilor 60. Alaturi de fuste clos si bluze delicate sau chiar de un power suit in 2 piese, ele vor fi un statement perfect al femeii independente si curajoase, dar delicate si senzuale in acelasi timp.

Serile de vara merita o atentie speciala, astfel ca designerii Hotstepper le-au dedicat sandalele cu tocuri ametitoare din gama Fantasical. Fie ca se regasesc in faimoasa nuanta a vinului rosu, in seducatorul negru sau in tonuri cuminti de nude, ele complimenteaza perfect tinutele de cocktail sau de party pe terasa, deasupra orasului si a marii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: