Descoperă colecția de Valentine`s Day de la Marks & Spencer Descoperă colecția de Valentine`s Day de la Marks & Spencer
Anul acesta la Marks & Spencer, Love is Anything, but Ordinary! Colecția de Valentine`s Day își propune să promoveze adevăratul sens al iubirii în... Descoperă colecția de Valentine`s Day de la Marks & Spencer

Anul acesta la Marks & Spencer, Love is Anything, but Ordinary! Colecția de Valentine`s Day își propune să promoveze adevăratul sens al iubirii în toate formele sale unice. Te așteaptă în magazinele Marks & Spencer să îți surprinzi persoanele dragi din viața ta cu daruri speciale, atent gândite.

Îndrăgitul personaj Mickey Mouse este în prim planul acestei colecții, iar sloganul LOVE apare în colecțiile de pijamale dedicate atât copiilor, cât și femeilor și bărbaților. Zona accesoriilor de casă cuprinde căni cu modele grafice, pahare elegante și perne tematice, perfecte pentru o seară în compania unei persoane speciale, precum și pentru o seară dedicată ție pentru răsfăț și îngrijire.

Pufoase și călduroase, păturicile din colecția Marks & Spencer Snuggle oferă confortul și starea de bine necesare pentru momentele petrecute acasă, fiind accesoriul perfect în compania celor dragi.

Înființată în 1884, Marks & Spencer este unul dintre principalele magazine de retail din Marea Britanie, având o vechime de peste 137 de ani. Marks & Spencer are peste 1.519 de magazine la nivel mondial, inclusiv Europa, Asia și Orientul Mijlociu precum și site-uri web emblematice în peste 100 de piețe.

În România, Marks & Spencer prin partenerul său în sistem de franciză, Voici La Mode, operează 3 magazine oferind calitatea M&S bine-cunoscută prin colecțiile de îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: