DeltaStudio vrea ca 50% din vânzări să fie generate de colecțiile de mobilier românesc și internațional DeltaStudio vrea ca 50% din vânzări să fie generate de colecțiile de mobilier românesc și internațional
Furnizorul de soluții pentru amenajarea spațiilor interioare DeltaStudio își completează colecția de piese de mobilier cu o serie amplă de produse provenite de la... DeltaStudio vrea ca 50% din vânzări să fie generate de colecțiile de mobilier românesc și internațional

Furnizorul de soluții pentru amenajarea spațiilor interioare DeltaStudio își completează colecția de piese de mobilier cu o serie amplă de produse provenite de la cei mai importanți producători europeni. Compania lansează oficial și o linie de colecții locale, proiectate de designeri români, piesele fiind reunite sub brandul Formmat. DeltaStudio a devenit singura companie din România care oferă soluții complete pentru amenajările interioare.

Mobilierul expus în showroom-ul DeltaStudio se încadrează în palierul de preț mediu-superior, segment care înregistrează creșteri constante în ultimii ani. În 2014 vânzările DeltaStudio au crescut cu 22% față de anul anterior, ca urmare a interesului clienților pentru produse de calitate superioară.

Dragoș Bonea, Director General DeltaStudio, crede că piața de produse și soluții de amenajare s-a maturizat în ultimii ani, iar ponderea clienților care sunt interesați de calitate a ajuns la circa 25% din totalul pieței.

Dragos Bonea_DeltaStudioDelta are o experiență de aproape 20 ani pe segmentul placărilor ceramice și al obiectelor sanitare. Extensiile de portofoliu s-au petrecut treptat, la cererea clienților, ajungând acum în punctul în care vindem amenajările la cheie, în colaborare cu proiectanții și echipele de montatori partenere. Practic acest business s-a reinventat și am reușit să creștem constant de la an la an. Pentru 2015 estimăm o cifră de afaceri de 10 milioane de euro

Dragoș Bonea, Director General DeltaStudio

Noile colecții de mobilier, expuse pe o suprafață de 1.000  de metri pătrați din showroom-ul amplasat în zona Răzoare, București, cuprind ambiente și produse create de furnizori europeni precum Cortezari, Arketipo, Bonaldo, Poliform – Varenna, Aster Cucine, Ditre din Italia sau ArteM din Germania.

Relansarea brandurilor de renume din Italia pe piața românească este una dintre principalele direcții strategice pe care va miza DeltaStudio. O parte din aceste branduri dispăruseră din piața locală, după ce mai mulți retaileri de mobilier și-au restrâns activitatea.

Un puternic accent se va pune pe promovarea mobilierului românesc – atât piesele unicat, realizate pe baza proiectelor semnate de designeri și arhitecți români, cât și colecțiile de serie, gândite și fabricate în România sub numele Formmat. Printre designerii care semnează colecțiile Formmat se numără designerii Victor Grosu, Marie Nouvelle (Maria Dermengiu),  Mihai Constantin, Raluca Mureșan, Andreea Pinter, Elena Codău sau Cristina Bulat.

„Design-ul românesc s-a dezvoltat puternic în ultimii ani. Încă nu suntem în stadiul de maturitate, dar avem o adolescență frumoasă, remarcată și de presa internațională. Noi am experimentat cu mobilier produs de arhitecți și designeri români o perioadă de timp, până ce am găsit formule care au atât valoare estetică, cât și succes foarte mare la public. Pot să afirm că am ajuns în punctul în care se poate face business cu design românesc și îmi propun ca în următorii ani să exportăm cât mai multă mobilă autohtonă”, a explicat Dragoș Bonea.

DeltaStudio distribuie pe piața locală şi în Republica Moldova produse ceramice, instalații sanitare, decoraţiuni şi mobilier de la cei mai mari producători internaționali din domeniu, precum și produse de mobilier pentru bucătărie, baie sau living, realizate în fabrica proprie de la Piatra Neamț.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: